De Rolluiken specialist in Amsterdam.

Welkom op de website van Amsterdamse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Amsterdam en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Amsterdamse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Amsterdamse Rolluikenfabriek.

Uw rolluikspecialist voor een goed beveiligd pand

U doet er uiteraard alles aan om uw woning, winkel of kantoor te beveiligen tegen inbraak, vandalisme en brand. Een goede afsluiting is daarbij van essentieel belang. De Amsterdamse Rolluikenfabriek begrijpt deze noodzaak als geen ander en is al jaren dé specialist op het gebied van rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken.

Ons assortiment is bijzonder groot en divers. U heeft een ruime keuze uit verschillende varianten rolluiken, roldeuren en rolhekken. Zo zorgt u er dus voor dat het rolluik dat u aanschaft uitstekend past bij uw woonhuis, of winkelpand in de Cornelis Schuystraat. Maar ook uw kantoor op Sloterdijk of uw bedrijfspand op bedrijventerrein Schinkel is met een rolluik of rolhek goed beveiligd.

Omdat onze producten zo gevarieerd zijn en we zo veel keuze hebben, worden onze rolluiken en rolhekken op vele locaties in Nederland gebruikt. Musea, universiteiten, scholen, ambassades en ziekenhuizen gebruiken onze producten naar tevredenheid. Maar ook op stations, parkeergarages en in treinen kunt u onze roldeuren en schaarhekken tegenkomen. Er is bijna geen plek die niet door de producten van de Amsterdamse Rolluikenfabriek afgesloten kan worden.

Onze jarenlange ervaring en expertise zorgt voor veel tevreden klanten. En het uitgebreide netwerk van locale partners zorgt er voor dat er altijd een expert bij u in de buurt zit. Als u dus op zoek bent naar rolluiken, rolhekken, roldeuren of schaarhekken, dan is de Amsterdamse rolluikenspecialist uw betrouwbare partner.

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »