De Rolluiken specialist in Assen.

Welkom op de website van Asser Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Assen en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Asser Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Asser Rolluikenfabriek.

Rolluiken in Assen

De Asser Rolluikenfabriek is al jarenlang uw betrouwbare partner voor rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken. Onze producten zorgen er voor dat uw winkel in de binnenstad van Assen goed beveiligd is tegen bijvoorbeeld inbraak en vandalisme en uw pand op bedrijventerrein Messchenveld met een rolhek goed afgesloten is. En doordat wij werken met een uitgebreid netwerk van lokale partners uit uw regio, weet u zeker dat er altijd een vertrouwd aanspreekpunt bij u in de buurt zit.

Omdat een rolluik of een roldeur voor een groot deel het aangezicht van uw pand bepaald, vinden wij het erg belangrijk dat u een ruime keuze heeft. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze producten in diverse varianten te verkrijgen zijn, zodat er altijd een rolhek of een schaarhek te vinden is dat bij uw bedrijf op Marsdijk West past.

De diversiteit van onze producten zorgt er voor dat u deze op de meest uiteenlopende plekken terug kunt vinden. Zo maken vele woonhuizen, bibliotheken, universiteiten, ziekenhuizen en politiebureaus al gebruik van onze rolluiken. Maar u kunt deze en andere producten ook terugvinden op bijvoorbeeld metrostations, in treinen, containers, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen.

Dus of u nu een roldeur zoekt voor uw pand op bedrijventerrein Peelerpark of een rolluik voor uw nieuwe winkel in winkelcentrum ’t Forum, uw woonhuis in Assen en omgeving, de Asser Rolluikenfabriek is uw betrouwbare leverancier van rolluiken, roldeuren, schaarhekken of rolhekken.

 

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »