Brandwerende rolluiken

rolluikenfabriek.nl - brand-rolluik-project

De brandvertragende roldeuren en rolluiken type PYREX van Rolluikenfabriek.nl zijn waarschijnlijk de beste ter wereld. Ze zijn ontworpen overeenkomstig de geldende NEN en EU norm neergelegd in het Nederlandse Bouwbesluit. 

Zij voldoen aan alle eisen.. De brandvertragende roldeuren en rolluiken zijn door gespecialiseerde ingenieurs ontwikkeld, en getest door Efectis ( v/h TNO ) en andere test instituten in een aantal andere landen. De brandvertragende roldeuren en rolluiken van Rolluikenfabriek.nl presteerde beter dan de voorgeschreven testcriteria voor 120 minuten brandweerstand. De brandvertragende roldeuren en rolluiken van Rolluikenfabriek.nl verkregen het certificaat van goedkeuring voor alle Europese landen die zijn aangesloten bij de Europese Unie. Voor Europese landen geldt de Europese norm EN1634.

Hitte bestendig

De PYREX brandvertragende roldeuren en rolluiken bestaan uit dubbelwandige stalen profielen waartussen brandvertragend en hittebestendig materiaal is verwerkt.

Elektrische aandrijving

De omliggende constructie en de bovenliggende aandrijving zijn eveneens onderdeel van de gecertificeerde brandvertraging.

De brandvertragende roldeuren en rolluiken zijn standaard elektrisch aangedreven. Optioneel is een zelfsluitende aandrijving leverbaar die bij brand automatisch neerdaalt in een beheerst tempo. Elke brand en rook detectiesysteem kan worden aangesloten.

Montage en onderhoud

De brandvertragende roldeuren en rolluiken worden door Rolluikenfabriek.nl of haar erkende dealers deskundig geïnstalleerd en jaarlijks gecontroleerd met een onderhoudscontract.

Extra informatie over Brandwerende rolluiken

  • rolluikenfabriek.nl - e-1
  • rolluikenfabriek.nl - brandwerend.png
  • rolluikenfabriek.nl - profiel-brandwerende-rolluiken
 

Brandwerende rolluiken in alle kleuren mogelijk

Bekijk RAL kleurenkaart