De Rolluiken specialist in Dordrecht.

Welkom op de website van Dordtse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Dordrecht en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Dordtse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Dordtse Rolluikenfabriek.

Uw rolluiken op maat

Een rolluik of een rolhek is tegenwoordig noodzakelijk om uw woonhuis, winkel of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak en vandalisme. De Dordtse Rolluikenfabriek is al jarenlang leverancier van rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken. Hierdoor hebben we de juiste expertise om u te adviseren bij de aanschaf van de juiste afsluiting voor uw pand.

We houden er van om makkelijk bereikbaar te zijn en hebben daarom gekozen voor een uitgebreid netwerk van geselecteerde partners. Op die manier heeft u de zekerheid dat er altijd een expert bij u in de buurt gevestigd is. Heeft u vragen over de aanschaf van een rolluik of rolhek dan laten we u graag de mogelijkheden zien. De Dordtse Rolluikenfabriek heeft een uitgebreid assortiment met verschillende opties. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken voor een rolluik voor uw winkel in de Voorstraat of uw showroom op bedrijventerrein Dordtse Kil III.

Niet alleen in Dordrecht wordt gekozen voor de producten van de Dordtse Rolluikenfabriek, maar ook elders in Nederland hebben we veel tevreden afnemers. Onze rolluiken en roldeuren komt u op verschillende plaatsen tegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeergarages, theaters, installaties, militaire objecten en ook politiebureaus. Daarnaast vindt u onze rolhekken en schaarhekken ook terug bij bibliotheken, universiteiten, ziekenhuizen en supermarkten.

Kies dus voor uw winkel op het Statenplein of uw kantoor op Businesspark Amstelwijck voor een goede afsluiting met de producten van de Dordtse Rolluikenfabriek, uw betrouwbare leverancier van rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken. 

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »