De Rolluiken specialist. Altijd dicht bij u.

Welkom op de website van Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vindt voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken en een groot assortiment rolluiken voor woningen.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

Wat zoekt u precies? Een effectieve oplossing tegen inbraak en brand, zodat u uw pand veilig afsluit en afdoende beschermt? Dan heeft u in ons de juiste partner gevonden. Wij bieden deze oplossing, maar doen nog meer. Ook geven wij u een ruime keuze met onze roldeuren, rolhekken, rolluiken en schaarhekken. Wij streven naar maatwerk en dat betekent dat onze oplossingen passen bij de kwaliteit die u wilt uitstralen. Bent u benieuwd naar wat wij bieden?

Diverse rolluiken voor uiteenlopende toepassingen

Uw winkel is uw visitekaartje. Als u goed wilt afsluiten maar de voorbijganger wel een blik op uw assortiment gunt, dan hebben wij transparante rolluiken voor u. Is het een probleem om de rolluiken aan de gevel van uw pand te bevestigen, kies dan voor onze schaar- en schuifhekken, die immers in horizontale richting lopen.
Wist u dat onze brandwerende roldeuren een brandwerende werking hebben van zo'n twee uur? U moet er toch niet aan denken dat uw kostbare goederen door brand verloren gaan.
Heeft u behoefte aan thermische of akoestische isolatie? Wij bespreken graag met u of onze industrie roldeuren of rolluiken voor u de juiste keuze zijn.
Of zoekt u voor uw woonhuis een garage roldeur of rolluiken voor uw ramen? Wij bieden verschillende oplossingen, altijd op maat gemaakt, om uw woonhuis een stijlvolle uitstraling geven.

Rolluikenfabriek, kwaliteit en ervaring

Op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid; daar hebben we inmiddels 150 jaar ervaring in. Rolluikenfabriek gebruikt voor zijn rolluiken en roldeuren uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Wij produceren alle rolluiken en roldeuren in eigen land en daarmee garanderen wij een snelle levertijd. Daarnaast willen wij graag optreden als uw adviseur bij wie u makkelijk terecht kunt, niet alleen voor levering, maar ook voor montage en onderhoud.

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren.
Naar formulier »