De Rolluiken specialist in Hoorn.

Welkom op de website van Hoornse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Hoorn en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Hoornse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Hoornse Rolluikenfabriek.

Uw betrouwbare leverancier van rolluiken

Zoekt u een betrouwbare leverancier van rolluiken voor uw woning of winkelpand op de Gedempte Turfhaven of uw kantoor op bedrijventerrein Hoorn 80? Zoek dan niet verder. De Hoornse rolluikenfabriek is uw specialist op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. Met jarenlange ervaring en expertise kunnen we u goed adviseren over al onze producten. En doordat we werken met een groot netwerk van locale partners, is er altijd een expert bij u in de buurt.

Omdat we vinden dat de klant koning is en keuze moet hebben in de beveiliging, hebben wij er voor gezorgd dat er verschillende varianten rolluiken en roldeuren standaard in ons assortiment zitten. Maar ook onze rolhekken en schaarhekken hebben verschillende opties, zodat u altijd een product vindt dat aan uw eisen voldoet en bij uw pand past.

Dat deze benadering aanslaat bij ondernemers, blijkt wel uit de diversiteit aan plekken waar onze rolluiken terug te vinden zijn. Ze worden niet alleen bij winkels toegepast, maar ook op stations, treinen, in containers en zelfs in vliegtuigen. Ambassades, scholen, universiteiten en parkeergarages maken gebruik van onze rolhekken en roldeuren. En zo zijn er nog legio mogelijkheden voor onze producten.

Wilt u dus uw bedrijf op ‘t Zevenhuis of uw winkel op het Gouw goed beveiligen, dan is de Hoornse Rolluikenfabriek uw betrouwbare partner op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken.

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »