Industrie roldeuren

rolluikenfabriek.nl - roldeurproject-6-1

De roldeuren in de serie Atlas 1100 van Rolluikfabriek.nl zijn geschikt om te worden toegepast als thermische of akoestische isolatie of als rolluik met behoefte aan extreem hoog weerstandsvermogen. Het profiel is opgebouwd uit twee in elkaar passende profielen die samengesteld een dubbelwandig kokerprofiel vormen.

Het profiel is leverbaar in verzinkt staal of  brute/geanodiseerd aluminium. De wanddikte kan variëren van 1.0-1.2 mm per profiel. De materiaalkeuze, wanddikte en vulling is afhankelijk van het beoogde toepassingsdoel. De profielen zijn vlak van vorm en 100 mm hoog.

De profielvulling kan bestaan uit polystyrol (standaard) of steenwol; aanvullend kunnen er ook stansopeningen (80x55 mm) en eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht. Aan weerszijden worden kunststof eindstukken gemonteerd waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, soepeler en geluidsarm bewegen in de zijgeleiders en de opening tussen beide profielwanden afsluit.

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

Extra informatie over Industrie roldeuren

  • rolluikenfabriek.nl - f-1
  • rolluikenfabriek.nl - rolluik.png
  • rolluikenfabriek.nl - profiel-roldeur
  • rolluikenfabriek.nl - roldeurprofiel-2-1
 

Industrie roldeuren in alle kleuren mogelijk

Bekijk RAL kleurenkaart