De Rolluiken specialist in Leiden.

Welkom op de website van Leidsche Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Leiden en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Leidsche Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Leidsche Rolluikenfabriek.

Rolluiken in Leiden

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het beveiligen van uw woonhuis, winkel of bedrijfspand? De Leidsche Rolluikenfabriek is al jarenlang leverancier van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. Service en expertise staan bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij samen met een netwerk van geselecteerde partners, zodat er altijd een expert bij u in de buurt is.

Met onze deskundigheid adviseren wij u graag bij de aanschaf van het juiste rolluik of rolhek voor uw pand. Een winkel in de Grote Houtstraat heeft immers een andere afsluiting nodig dan een kantoor op bedrijventerrein Merenwijk. De Leidsche Rolluikenfabriek kan u daarom een uitgebreid assortiment aanbieden met verschillende opties en mogelijkheden. Hierdoor kiest u altijd het juiste rolluik dat past bij uw wensen en bij uw pand.

De diversiteit van onze producten is enorm. Dat blijkt wel uit de verschillende plaatsen waar u rolluiken van De Leidsche Rolluikenfabriek terugvindt. Kijk maar eens in Koningstraat of op bedrijventerrein Roosevelt & Trekvliet. De Leidsche Rolluikenfabriek levert echter niet alleen in Leiden, door heel Nederland hebben we tevreden klanten. U vindt onze producten dan ook terug op metrostations, bij supermarkten, politiebureaus, zorginstellingen en universiteiten.

Als u dus nadenkt over rolluiken voor uw winkel op de Grote Markt of een roldeur voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Waard, dan is de Leidsche Rolluikenfabriek uw betrouwbare partner voor rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken.

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »