De Rolluiken specialist in Oldenzaal.

Welkom op de website van Oldenzaalse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Oldenzaal en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Oldenzaalse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Oldenzaalse Rolluikenfabriek.

De Oldenzaalse Rolluikenfabriek

Als bewoner van de stad of eigenaar van een winkel of bedrijf ontkomt u er tegenwoordig niet meer aan om have en goed te beveiligen tegen vandalisme en inbraak. De Oldenzaalse Rolluikenfabriek is al jarenlang leverancier van rolluiken, roldeuren, rolhekken en schaarhekken en kan u dus voorzien van deskundig advies. Daarnaast werken we met een groot netwerk van geselecteerde partners uit de regio, zodat er altijd een expert bij u in de buurt gevestigd is.

Service vinden wij niet alleen heel belangrijk, maar ook heel gewoon. We denken graag met u mee over de aanschaf van een rolluik of roldeur. De Oldenzaalse Rolluikenfabriek biedt u een ruim assortiment met vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat het product aan uw wensen voldoet en ook past bij de uitstraling van uw omgeving waar u gevestigd bent. We kunnen ons goed voorstellen dat u voor uw woning een fraai in kleur gemaakt rolluik aanschaft, terwijl winkel in de Langestraat bijvoorbeeld kiest voor een solide stalen rolluik, terwijl uw kantoor op bedrijventerrein de Essen beter af is met een roldeur.

Onze rolluiken, rolhekken en schaarhekken worden op verschillende plekken en bij verschillende panden toegepast. Niet alleen in Oldenzaal maar in heel Nederland, komt u rolluiken tegen. Bijvoorbeeld in treinen en vliegtuigen of in supermarkten en metrostations. Daarnaast worden onze rolhekken toegepast door parkeergarages, politiebureaus en ambassades.

Dus ongeacht of u een winkel in in Den Vijfhoek heeft of een pand op de Eekte-Hazewinkel, de Oldenzaalse Rolluikenfabriek is uw betrouwbare partner om de hoek op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken.

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »