De Rolluiken specialist in Zaanstad.

Welkom op de website van Zaanse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Zaanstad en omgeving.

Lees meer

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Zaanse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Zaanse Rolluikenfabriek.

De Zaanse Rolluikenfabriek biedt de oplossing voor het afsluiten van uw pand

De Zaanse Rolluikenfabriek is úw betrouwbare partner voor de levering van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. Onze jarenlange ervaring en expertise geven u de garantie van een goede oplossing voor de beveiliging en afsluiting van uw woning of winkel op de Gedempte Gracht of uw bedrijfspand op bedrijventerrein Noorderveld. Doordat we een enorm netwerk hebben met lokale partners kunnen we u een uitstekende service bieden en de garantie van een aanspreekpunt bij u om de hoek.

Niet alleen heeft u altijd een servicepunt bij u in de buurt, maar we hebben ook een uitgebreide keuze in al onze producten. U vindt dus altijd een rolluik of een rolhek dat past bij uw wensen en ook de uitstraling van uw pand. Het oog wilt daarom zorgen we voor de variatie in onze producten.

Ondernemers hebben dit ook ontdekt en passen onze roldeuren en rolluiken op vele plekken toe. U vindt onze rolluiken onder meer in theaters, ambassades, parkeergarages, ziekenhuizen, gemeentehuizen en supermarkten. Ook luchthavens, musea, scholen en universiteiten maken naar tevredenheid gebruik van onze rolhekken en schaarhekken. Ook in Zaanstad hebben ondernemers gekozen voor de producten van de Zaanse Rolluikenfabriek. U komt onze producten onder meer tegen op bedrijventerrein Zuiderhout en in de winkelstraten Rozengracht en Peperstraat.

Als u dus op zoek bent naar een oplossing voor afsluiting, inbraakbeveiliging en tegen brandrisico, dan is de Zaanse Rolluikenfabriek uw betrouwbare partner voor rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. 

Bel mij terug

Geef uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Klacht melden

Bent u ontevreden? Wij horen graag hoe wij onze service kunnen verbeteren. Naar formulier »