Blinde rolluiken

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Dit type enkelwandig rolluik profiel is zeer geschikt om te worden gebruikt tegen inbraak en vandalisme. Het is een sterk profiel dat zeer goed bestand is tegen geweld. Ook zeer geschikt voor industriële toepassing waar schade risico’s wat hoger ligt. Ook voor grotere afmetingen en voor compartimentering.

Een krachtige radius van de ronding in het ontwerp van het rolluik profiel bevorderd de sterkte en de stabiliteit van het rolluiken profiel biedt grotere weerstand tegen geweld. De keuze voor een profieltype wordt in eerste aanleg gebaseerd op techniek zoals de afmeting en de beschikbare ruimte voor de rolconstructie. In sommige gevallen kan ook de vormgeving de keuze beïnvloeden.

Het leveringsprogramma van Rolluikenfabriek.nl bevat meerdere “bolle” profielen verschillend in afmeting en radius van de ronding. Alle bolle profielen zijn leverbaar in diktes van 0.8 mm tot 1.25 mm. Standaard is de oppervlakte van de stalen rolluik profielen voorzien van een zinklaag. De aluminium uitvoering wordt standaard in brute onbewerkt geleverd. Optioneel kunnen de rolluik profielen worden behandeld met een epoxy coating in vrijwel elke RAL kleur. Voor speciale projecten kan een vinyl laag op de rolluik profielen worden gemaakt die extreem slijtvast is en gemakkelijk is te reinigen. Kleur op aanvraag.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere Zakelijke rolluiken

Isolerende rolluiken

Meer informatie arrow

Rolluiken met doorzicht

Meer informatie arrow

Perfo rolluiken

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie