Blinde rolluiken

Dit type enkelwandig rolluik profiel is zeer geschikt om te worden gebruikt tegen inbraak en vandalisme. Het is een sterk profiel dat zeer goed bestand is tegen geweld. Ook zeer geschikt voor industriële toepassing waar schade risico’s wat hoger ligt. Ook voor grotere afmetingen en voor compartimentering.

Een krachtige radius van de ronding in het ontwerp van het rolluik profiel bevorderd de sterkte en de stabiliteit van het rolluiken profiel biedt grotere weerstand tegen geweld. De keuze voor een profieltype wordt in eerste aanleg gebaseerd op techniek zoals de afmeting en de beschikbare ruimte voor de rolconstructie. In sommige gevallen kan ook de vormgeving de keuze beïnvloeden.

Het leveringsprogramma van Rolluikenfabriek.nl bevat meerdere “bolle” profielen verschillend in afmeting en radius van de ronding. Alle bolle profielen zijn leverbaar in diktes van 0.8 mm tot 1.25 mm. Standaard is de oppervlakte van de stalen rolluik profielen voorzien van een zinklaag. De aluminium uitvoering wordt standaard in brute onbewerkt geleverd. Optioneel kunnen de rolluik profielen worden behandeld met een epoxy coating in vrijwel elke RAL kleur. Voor speciale projecten kan een vinyl laag op de rolluik profielen worden gemaakt die extreem slijtvast is en gemakkelijk is te reinigen. Kleur op aanvraag.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Blinde rolluiken