Blinde rolluiken

Dit type enkelwandig rolluik profiel is zeer geschikt om te worden gebruikt tegen inbraak en vandalisme. Het is een sterk profiel dat zeer goed bestand is tegen geweld. Ook zeer geschikt voor industriële toepassing waar schade risico’s wat hoger ligt. Ook voor grotere afmetingen en voor compartimentering.

Een krachtige radius van de ronding in het ontwerp van het rolluik profiel bevorderd de sterkte en de stabiliteit van het rolluiken profiel biedt grotere weerstand tegen geweld. De keuze voor een profieltype wordt in eerste aanleg gebaseerd op techniek zoals de afmeting en de beschikbare ruimte voor de rolconstructie. In sommige gevallen kan ook de vormgeving de keuze beïnvloeden.

Het leveringsprogramma van Rolluikenfabriek.nl bevat meerdere “bolle” profielen verschillend in afmeting en radius van de ronding. Alle bolle profielen zijn leverbaar in diktes van 0.8 mm tot 1.25 mm. Standaard is de oppervlakte van de stalen rolluik profielen voorzien van een zinklaag. De aluminium uitvoering wordt standaard in brute onbewerkt geleverd. Optioneel kunnen de rolluik profielen worden behandeld met een epoxy coating in vrijwel elke RAL kleur. Voor speciale projecten kan een vinyl laag op de rolluik profielen worden gemaakt die extreem slijtvast is en gemakkelijk is te reinigen. Kleur op aanvraag.

Misschien ook interessant voor u

Perfo rolluiken

Perfo rolluiken

Meer informatie

Doorzichtige rolluik

Doorzichtige rolluiken

Meer informatie

Isolerende rolluik

Isolerende rolluiken

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300