Brandwerende rolluiken

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

De brandvertragende roldeuren en rolluiken type PYREX van Rolluikenfabriek.nl zijn waarschijnlijk de beste ter wereld. Ze zijn ontworpen overeenkomstig de geldende NEN en EU norm neergelegd in het Nederlandse Bouwbesluit. 

Zij voldoen aan alle eisen.. De brandvertragende roldeuren en rolluiken zijn door gespecialiseerde ingenieurs ontwikkeld, en getest door Efectis ( v/h TNO ) en andere test instituten in een aantal andere landen. De brandvertragende roldeuren en rolluiken van Rolluikenfabriek.nl presteerde beter dan de voorgeschreven testcriteria voor 120 minuten brandweerstand. De brandvertragende roldeuren en rolluiken van Rolluikenfabriek.nl verkregen het certificaat van goedkeuring voor alle Europese landen die zijn aangesloten bij de Europese Unie. Voor Europese landen geldt de Europese norm EN1634.

Hitte bestendig

De PYREX brandvertragende roldeuren en rolluiken bestaan uit dubbelwandige stalen profielen waartussen brandvertragend en hittebestendig materiaal is verwerkt.

Elektrische aandrijving

De omliggende constructie en de bovenliggende aandrijving zijn eveneens onderdeel van de gecertificeerde brandvertraging.

De brandvertragende roldeuren en rolluiken zijn standaard elektrisch aangedreven. Optioneel is een zelfsluitende aandrijving leverbaar die bij brand automatisch neerdaalt in een beheerst tempo. Elke brand en rook detectiesysteem kan worden aangesloten.

Montage en onderhoud

De brandvertragende roldeuren en rolluiken worden door Rolluikenfabriek.nl of haar erkende dealers deskundig geïnstalleerd en jaarlijks gecontroleerd met een onderhoudscontract.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere undefined

Industrie roldeuren

Meer informatie arrow

Schaar- en schuifhekken

Meer informatie arrow

Garage roldeur

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie