CheckAltijd dichtbij

CheckPersoonlijk advies

CheckConcurrerende prijzen

CheckMaatwerk mogelijk

Phone0800-7655845
Woning rolluiken

Woning rolluiken

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Keuze uit topmerken
  • Zelf monteren of door professional

Onze rolluiken, rolhekken en roldeuren

Zakelijke rolluiken

Meer informatie arrow

Brandwerende rolluiken

Meer informatie arrow

Transparante rolluiken

Meer informatie arrow

Schaar- en schuifhekken

Meer informatie arrow

Industrie roldeuren

Meer informatie arrow

Woning rolluik zelf samenstellen

Afmeting

Onze klantenservice

Meer informatie arrow

Rolluik onderdelen

Meer informatie arrow

De Rolluiken specialist in Groningen.

Welkom op de website van Groningse Rolluikenfabriek.nl, waar u oplossingen vind voor afsluiting, inbraakbeveiliging, vandalisme en brand risico’s, met rolluikenroldeurenrolhekken en schaarhekken en een fraai assortiment rolluiken voor woonhuizen in Groningen en omgeving.

Onze langdurige ervaring en diepgang in kennis staat garant voor het vinden van de juiste oplossing.

Wie kan een betere service bieden dan de fabrikant zelf en zijn netwerk met lokale partners?

Rolluiken, Rolhekken, schaarhekken, Roldeuren in vele varianten.

De rolluiken van Groningse Rolluikenfabriek.nl worden overal toegepast; op land, op zee en in de lucht. In woningen, winkels, kantoren, musea, theaters, luchthavens, politiebureaus, militaire gebouwen en installaties, ambassades, parkeergarages, scholen en universiteiten, gemeentehuizen, supermarkten, bedrijfsgebouwen en installaties, zorginstellingen, trein en metrostations, in (goederen)treinen, vrachtauto’s, containers, schepen etc.

Overal waar je kijkt zie je rolluikenrolhekken en schaarhekken van Groningse Rolluikenfabriek.

Uw Rolluiken specialist in Groningen

De Groningse Rolluikenfabriek is uw specialist op het gebied van rolluiken, roldeuren, rolhekken of schaarhekken. Uw winkel in de Heerestraat of op de Grote Markt is dan dus goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme door een rolluik, en uw bedrijfsruimte op bedrijventerrein sluit u uitstekend af met een rolhek of een schaarhek tegen ongewenste gasten. Doordat de Groningse Rolluikenfabriek gebruik maakt van een uitgebreid netwerk van partners bij u in de buurt, weet u zeker dat er altijd een vertrouwd aanspreekpunt bij u in de regio is.

Het uiterlijk van uw pand is belangrijk, daarom kunnen wij een uitgebreide collectie aanbieden met een ruime keuze. Dus ongeacht of u een rolhek, roldeur, schaarhek of rolluik nodig heeft, bij ons vindt u het product dat bij uw bedrijf en de omgeving past.

Verschillende andere ondernemers in Groningen gingen u al voor. Als u in de binnenstad in bijvoorbeeld de Gelkingestraat of de Oosterstraat loopt, komt u diverse rolluiken tegen, terwijl op de bedrijventerreinen zoals Euvelgunne veelvuldig gebruik wordt gemaakt van rolhekken en schaarhekken. Onze producten zijn dus overal in Groningen terug te vinden.

Maar door de veelzijdigheid zijn onze rolluiken ook op minder voor de hand liggende plekken te vinden. Neem bijvoorbeeld vrachtauto’s, treinen en vliegtuigen. En onze rolhekken en roldeuren worden niet alleen door winkels en kantoren gebruikt, maar ook door bibliotheken, universiteiten, ziekenhuizen en politiebureaus.

Als u uw winkel of bedrijfspand dus goed wilt beveiligen, dan is de Groningse Rolluikenfabriek uw betrouwbare specialist in rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone0800-7655845

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Altijd dichtbij
  • Persoonlijk advies
  • Concurrerende prijzen
  • Maatwerk mogelijk
Home image