Hera R

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

De Hera R is één van detop producten uit het assortiment van Rolluikenfabriek.nl voor beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Het is de ultieme combinatie van hoogwaardige bescherming, buitengewoon fraaie eigentijdse vormgeving en optimaal doorzicht. Etalages blijven prachtig zichtbaar terwijl de beveiliging volop aanwezig is.

De basis voor dit topproduct is de gecombineerde samenstelling van glashelder slagvast polycarbonaat (250x sterker dan staal!) en solide massieve aluminium frames waarin de glasheldere polycarbonaat platen opgesloten zit. De polycarbonaatplaten zijn zelfs bestand tegen mokerslagen!

De glasheldere platen zijn bovendien leverbaar in extra kraswerende uitvoering waardoor de helderheid nóg langer gegarandeerd kan worden. Aan de onderzijde van het rollende pantser wordt standaard een blind paneel als schop- en spatzone aangebracht, tenzij dat niet wordt gewenst. Standaard worden de aluminium ribben van het rollende pantser geleverd in blank geanodiseerd aluminium.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere Transparante rolluiken

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie