Industrie roldeuren

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

De roldeuren in de serie Atlas 1100 van Rolluikfabriek.nl zijn geschikt om te worden toegepast als thermische of akoestische isolatie of als rolluik met behoefte aan extreem hoog weerstandsvermogen. Het profiel is opgebouwd uit twee in elkaar passende profielen die samengesteld een dubbelwandig kokerprofiel vormen.

Het profiel is leverbaar in verzinkt staal of  brute/geanodiseerd aluminium. De wanddikte kan variëren van 1.0-1.2 mm per profiel. De materiaalkeuze, wanddikte en vulling is afhankelijk van het beoogde toepassingsdoel. De profielen zijn vlak van vorm en 100 mm hoog.

De profielvulling kan bestaan uit polystyrol (standaard) of steenwol; aanvullend kunnen er ook stansopeningen (80x55 mm) en eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht. Aan weerszijden worden kunststof eindstukken gemonteerd waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, soepeler en geluidsarm bewegen in de zijgeleiders en de opening tussen beide profielwanden afsluit.

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere undefined

Brandwerende rolluiken

Meer informatie arrow

Schaar- en schuifhekken

Meer informatie arrow

Garage roldeur

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie