Industrie roldeuren

De roldeuren in de serie Atlas 1100 van Rolluikfabriek.nl zijn geschikt om te worden toegepast als thermische of akoestische isolatie of als rolluik met behoefte aan extreem hoog weerstandsvermogen. Het profiel is opgebouwd uit twee in elkaar passende profielen die samengesteld een dubbelwandig kokerprofiel vormen.

Het profiel is leverbaar in verzinkt staal of brute/geanodiseerd aluminium. De wanddikte kan variëren van 1.0-1.2 mm per profiel. De materiaalkeuze, wanddikte en vulling is afhankelijk van het beoogde toepassingsdoel. De profielen zijn vlak van vorm en 100 mm hoog.

De profielvulling kan bestaan uit polystyrol (standaard) of steenwol; aanvullend kunnen er ook stansopeningen (80×55 mm) en eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht. Aan weerszijden worden kunststof eindstukken gemonteerd waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, soepeler en geluidsarm bewegen in de zijgeleiders en de opening tussen beide profielwanden afsluit.

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

Afbeeldingen

Misschien ook interessant voor u

Transparante rolluik

Transparante rolluik Hera R

Meer informatie

Rolhek

Rolhekken

Meer informatie

Brandwerende rolluiken

Brandwerende rolluiken

Meer informatie

Garage roldeur

Garage roldeuren

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300