Industrie roldeuren

De roldeuren in de serie Atlas 1100 van Rolluikfabriek.nl zijn geschikt om te worden toegepast als thermische of akoestische isolatie of als rolluik met behoefte aan extreem hoog weerstandsvermogen. Het profiel is opgebouwd uit twee in elkaar passende profielen die samengesteld een dubbelwandig kokerprofiel vormen.

Het profiel is leverbaar in verzinkt staal of brute/geanodiseerd aluminium. De wanddikte kan variëren van 1.0-1.2 mm per profiel. De materiaalkeuze, wanddikte en vulling is afhankelijk van het beoogde toepassingsdoel. De profielen zijn vlak van vorm en 100 mm hoog.

De profielvulling kan bestaan uit polystyrol (standaard) of steenwol; aanvullend kunnen er ook stansopeningen (80×55 mm) en eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht. Aan weerszijden worden kunststof eindstukken gemonteerd waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, soepeler en geluidsarm bewegen in de zijgeleiders en de opening tussen beide profielwanden afsluit.

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Industrie roldeuren