Isolerende rolluiken

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Roldeur, staal gesloten oppervlak, geschikt voor toepassingen zoals afsluitingen van dockshelters, logistieke doorgangen, loodsen, fabrieken enz. Gesloten stalen roldeuren worden toegepast in situaties waar hermetische afsluiting en fysieke beveiliging gewenst is, de plaatsing van deze roldeuren kan op nagenoeg elke locatie en situatie plaatsvinden.

Het rollend deurvlak is opgebouwd uit koudgewalst dubbelwandig verzinkt stalen profielen 1,0mm, twee profielen worden in elkaar geschoven waardoor een profiel met een totaal dikte van 23 mm ontstaat en 100 mm werkende hoogte. De profielen worden over de volledige lengte in elkaar geschoven, waardoor het ene profiel aan het andere scharniert en aldus één geheel gaat vormen voor de benodigde hoogtemaat.

Aan de kopse kanten van de profielen worden kunststof eindstukken gemonteerd, waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, terwijl tevens een soepeler bewegen in de zijgeleiders wordt bereikt. De profielen zijn gevuld met polystyrol stroken. Het profiel ZDV10 is een vlak profiel.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere Zakelijke rolluiken

Rolluiken met doorzicht

Meer informatie arrow

Perfo rolluiken

Meer informatie arrow

Blinde rolluiken

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie