Perfo rolluiken

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Perfo-Look is een innovatief concept voor doorzicht in normale stalen rolluiken. Het heeft de oersterke eigenschappen van een normaal staal rolluik, maar biedt in gesloten situatie tevens doorzicht.

Het rolluik is in het zichtvlak geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een "vitrage-effect" ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijkcapaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd.

Het rolluik heeft ook nog een interessante eigenschap; het ventileert uitstekend. Voor toepassingen waar de ventilatie een rol speelt is dit rolluik uitstekend geschikt, terwijl er niets wordt ingeleverd aan de beveiligingseigenschappen Dit type enkelwandig rolluik is geschikt tegen de meeste inbraakrisico’s.

Het rolluik is leverbaar in de wanddiktes 0.8 en 1.2 mm. De te kiezen wanddikte is afhankelijk van het verlangde weerstandsvermogen en/of de afmeting van het totale rolluik. Het uitvoeren in kleur is optioneel.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere Zakelijke rolluiken

Isolerende rolluiken

Meer informatie arrow

Rolluiken met doorzicht

Meer informatie arrow

Blinde rolluiken

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie