Perfo rolluiken

Perfo-Look is een innovatief concept voor doorzicht in normale stalen rolluiken. Het heeft de oersterke eigenschappen van een normaal staal rolluik, maar biedt in gesloten situatie tevens doorzicht.

Het rolluik is in het zichtvlak geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een “vitrage-effect” ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijkcapaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd.

Het rolluik heeft ook nog een interessante eigenschap; het ventileert uitstekend. Voor toepassingen waar de ventilatie een rol speelt is dit rolluik uitstekend geschikt, terwijl er niets wordt ingeleverd aan de beveiligingseigenschappen Dit type enkelwandig rolluik is geschikt tegen de meeste inbraakrisico’s.

Het rolluik is leverbaar in de wanddiktes 0.8 en 1.2 mm. De te kiezen wanddikte is afhankelijk van het verlangde weerstandsvermogen en/of de afmeting van het totale rolluik. Het uitvoeren in kleur is optioneel.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Perfo rolluiken