Perfo rolluiken

Perfo-Look is een innovatief concept voor doorzicht in normale stalen rolluiken. Het heeft de oersterke eigenschappen van een normaal staal rolluik, maar biedt in gesloten situatie tevens doorzicht.

Het rolluik is in het zichtvlak geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een “vitrage-effect” ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijkcapaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd.

Het rolluik heeft ook nog een interessante eigenschap; het ventileert uitstekend. Voor toepassingen waar de ventilatie een rol speelt is dit rolluik uitstekend geschikt, terwijl er niets wordt ingeleverd aan de beveiligingseigenschappen Dit type enkelwandig rolluik is geschikt tegen de meeste inbraakrisico’s.

Het rolluik is leverbaar in de wanddiktes 0.8 en 1.2 mm. De te kiezen wanddikte is afhankelijk van het verlangde weerstandsvermogen en/of de afmeting van het totale rolluik. Het uitvoeren in kleur is optioneel.

Misschien ook interessant voor u

Rolhek

Blinde rolluiken

Meer informatie

Doorzichtige rolluik

Doorzichtige rolluiken

Meer informatie

Isolerende rolluik

Isolerende rolluiken

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300