Rolhek Argus GTO B

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zijn stuk voor stuk staaltjes van vernuft en eenvoud. Het modulaire ontwerp is maakt het mogelijk voor elke behoefte een rolhek samen te stellen. De modulaire mogelijkheden zijn minstens zo talrijk als de verscheidenheid van toepassingsbehoefte. Dát maakt de rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zo bijzonder. Daarmee onderscheid het rolhek van Rolluikfabriek.nl zich van andere rolhekken. Dat is niet altijd te zien. Het is de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar is maar wél het verschil maakt.

Een rolhek voor eenvoudige afsluiting heeft andere componenten als een rolhek die voor inbraakbeveiliging moet functioneren! De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl worden samengesteld op úw behoefte.

Het rolhek type ARGUS GTO “B” is een klassieker in het programma van Rolluikenfabriek.nl. De vormgeving maakt dat dit rolhek in vrijwel elke architectuur past waarmee schoonheid en veiligheid volledig in balans is. Door modulaire opbouw geschikt voor elke functionaliteit. Van logistieke afsluiting tot inbraakbeveiliging.

In het rolhek type Argus GTO “B” is een extra horizontale buis aanwezig die de openingen verkleind waardoor er geen handen doorheen kunnen. Tevens is door de dwarsbuis het rolhek aanzienlijk stabieler waardoor grotere afmetingen kunnen worden uitgevoerd. De optische beïnvloeding is nihil.

Standaard wordt dit rolhek geleverd in verzinkt staal. Ook leverbaar in aluminium en RVS. Tevens optioneel leverbaar in elk RAL-kleur. 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Bekijk hier foto's van
onze klanten

Documentatie

Meerdere Rolhekken

Rolhek Argus GTO A

Meer informatie arrow

Rolhek Argus b60

Meer informatie arrow

Rolhek Argus 120

Meer informatie arrow

Rolhek Argus 118

Meer informatie arrow

Rolhek Argus 108

Meer informatie arrow

Rolhek Argus 96

Meer informatie arrow

Rolhek Argus 58

Meer informatie arrow

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen. Indien u de breedte en de hoogte van de opening opgeeft kunnen wij obv deze gegevens een prijsindicatie geven. Mochten wij meer gegevens nodig hebben dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Zodra u aan ons een opdracht verstrekt komen wij altijd in het werk inmeten. Ter verduidelijking kunt u altijd foto’s meesturen van de betreffende situatie. Wilt u vooraf worden geïnformeerd dan kunt dit aangeven en maken wij een afspraak met u om u te voorzien van een passend advies. Vul dit contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Daarom zijn wij jouw keuze

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie