Rolhek Argus 118

De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zijn stuk voor stuk staaltjes van vernuft en eenvoud. Het modulaire ontwerp is maakt het mogelijk voor elke behoefte een rolhek samen te stellen. De modulaire mogelijkheden zijn minstens zo talrijk als de verscheidenheid van toepassingsbehoefte.

Dát maakt de rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zo bijzonder. Daarmee onderscheid het rolhek van Rolluikfabriek.nl zich van andere rolhekken. Dat is niet altijd te zien. Het is de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar is maar wél het verschil maakt.

Een rolhek voor eenvoudige afsluiting heeft andere componenten als een rolhek die voor inbraakbeveiliging moet functioneren! De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl worden samengesteld op úw behoefte.

De rolhekken type ARGUS 108 en 118 behoren tot de trots van Rolluikenfabriek.nl. Het zijn waarschijnlijk het beste rolhekken ter wereld! Zij worden wereldwijd toegepast voor de meest risicovolle functionaliteit. Ook juweliers, politiebureaus, ambassades en defensie gebruiken dit type rolhek. Het hier afgebeelde type 118 bevat een extra platstrip horizontaal door het midden van de opening. Dit maakt het rolhek nóg veiliger tegen pogingen om er iets doorheen weg te nemen. Ook wordt het rolhek daardoor aanzienlijk stabieler er geschikter om in nóg grotere afmeting toe te passen.

Samengesteld met de juiste modulaire componenten is dit type rolhek het summum van veiligheid en architectuur. Leverbaar in aluminium, staal en RVS in meerdere materiaaldiktes. Optioneel in elke RAL-kleur uit te voeren.

Misschien ook interessant voor u

Rolhek

Rolhek Argus 58

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 108

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 96

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 120

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus b60

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus GTO A

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus GTO B

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300