Rolhek Argus b60

De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zijn stuk voor stuk staaltjes van vernuft en eenvoud. Het modulaire ontwerp is maakt het mogelijk voor elke behoefte een rolhek samen te stellen. De modulaire mogelijkheden zijn minstens zo talrijk als de verscheidenheid van toepassingsbehoefte. Dát maakt de rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zo bijzonder. Daarmee onderscheid het rolhek van Rolluikfabriek.nl zich van andere rolhekken. Dat is niet altijd te zien. Het is de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar is maar wél het verschil maakt.

Een rolhek voor eenvoudige afsluiting heeft andere componenten als een rolhek die voor inbraakbeveiliging moet functioneren! De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl worden samengesteld op úw behoefte.

Dit type rolhek behoort in de categorie meest solide rolhekken op de markt. Vervaardigd uit verzinkt staal. Maar ook leverbaar in aluminium of RVS. De horizontale profielen zijn koudgewalst in een vorm die uitermate veel stabiliteit geeft. Vooral bij grotere breedte is stabiliteit belangrijk omdat het rollende pantser dan door het eigen gewicht minder doorhangt. Hierdoor zal het op- en afrollen strak en gelijkmatig geschieden waardoor minder slijtage optreedt en de aandrijfmotor minder wordt belast.

De horizontale profielen zijn aan elkaar gekoppeld met scharnierende schakels. De onderlinge afstand tussen de schakels is variabel en kan voor extra stabiliteit zorgen door meer schakels toe te passen en/of te schakels op kortere afstand van elkaar te monteren. De behoefte aan extra schakels kan ontstaan door behoefte extra stabiliteit, bijvoorbeeld ingeval van inbraak en vandalisme gevoeligheid, intensief gebruik, bijvoorbeeld bij parkeergarages. Aan de onderzijde van het rollende pantser is standaard een blinde schop en spatzone aangebracht met blinde verzinkt stalen rolluikprofielen.

Misschien ook interessant voor u

Rolhek

Rolhek Argus 58

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 108

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 96

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 118

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 120

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus GTO A

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus GTO B

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300