Rolhek Argus GTO A

De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zijn stuk voor stuk staaltjes van vernuft en eenvoud. Het modulaire ontwerp is maakt het mogelijk voor elke behoefte een rolhek samen te stellen. De modulaire mogelijkheden zijn minstens zo talrijk als de verscheidenheid van toepassingsbehoefte. Dát maakt de rolhekken van Rolluikenfabriek.nl zo bijzonder. Daarmee onderscheid het rolhek van Rolluikfabriek.nl zich van andere rolhekken. Dat is niet altijd te zien. Het is de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar is maar wél het verschil maakt.

Een rolhek voor eenvoudige afsluiting heeft andere componenten als een rolhek die voor inbraakbeveiliging moet functioneren! De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl worden samengesteld op úw behoefte.

Het rolhek type ARGUS GTO “A” is een klassieker in het programma van Rolluikenfabriek.nl. De vormgeving maakt dat dit rolhek in vrijwel elke architectuur past waarmee schoonheid en veiligheid volledig in balans is. Door modulaire opbouw geschikt voor elke functionaliteit. Van logistieke afsluiting tot inbraakbeveiliging.

Standaard wordt dit rolhek geleverd in verzinkt staal. Ook leverbaar in aluminium en RVS. Tevens optioneel leverbaar in elk RAL-kleur.

Misschien ook interessant voor u

Rolhek

Rolhek Argus 58

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 108

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 96

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 118

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus 120

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus b60

Meer informatie

Rolhek

Rolhek Argus GTO B

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300