Transparante rolluiken

In de jaren ’70 dreigden winkelstraten- na – sluitingstijd te veranderen in grijsgrauwe nachtmerries. Rolluik bepantserd.  Graffiti-beklad. En gaandeweg gemeden door de vroeger flanerende avondwandelaars. Rolluikenfabriek.nl heeft daar een antwoord op gevonden.  In samenwerking met TNO Delft ontwikkelde  onze ingenieurs in de 80’er jaren het doorzichtige rolluik na een afstudeerproject van een medewerkster. Winkels, winkelstraten en het winkel kijkende publiek zijn er na sluitingstijd een stuk veiliger en vrolijker van geworden!

De transparante rolluiken , ook wel genoemd, doorzichtige rolluiken van Rolluikenfabriek.nl zijn waarschijnlijk de beste ter wereld.

De horizontale ribben en de verticale verbinding-stijlen zijn vervaardigd uit  de beste kwaliteit massief en gehard aluminium en standaard uitgevoerd in blank-geanodiseerd.  Het aluminium kan ook in kleur worden geanodiseerd of gecoat in een RAL-kleur.  

Het doorzichtige materiaal is glashelder polycarbonaat in minimaal 5 mm. Op verzoek kan ook 4 of 6 mm worden toegepast.  Een kraswerende toplaag zorgt voor extra bescherming waardoor het heldere oppervlak minder gevoelig is voor krassen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Phone088 – 366 7300

Mailinfo@rolluikenfabriek.nl