Uw woning rolluik
samenstellen

v.a.

110,50


??Montagetarieven niet inbegrepen
Wilt u liever laten opmeten vóórdat u besteld? Dat kan ook. U betaald dan € 80,00 ongeacht het aantal rolluiken. Laat u de montage ook door ons verzorgen, dan ontvangt u de € 80,00 terug. Dan heeft het vooraf inmeten u dus niets gekost.Montage tarieven
??Wat houdt combinatie in?
Bepaal hier of het rolluik "OP" de dagopening (dat is "over" de dagopening) ook wel aangeduid als "OP" de muur moet komen of "IN" de dagopening ( dat is "binnen" de dagopening) ook wel aangeduid als "tussen" de muur. U kunt ook kiezen voor combinatie, dit houdt in dat de kast op de gevel komt en de geleiders binnen de gevel.
TerugVolgende
Zijgeleider rechtsOnderlatLamellenZijgeleider linksVensterbankOmkastingOmkastingOmkasting

Ontwerpen in Winkelwagen

Aantal rolluiken

0

Totale kosten

0,00

CheckLage prijzen

CheckHoge kwaliteit materialen

CheckKeuze uit topmerken

CheckZelf monteren of door professional

Productinformatie

Zijgeleider rechtsOnderlatLamellenZijgeleider linksVensterbankOmkastingOmkastingOmkasting

Alle dubbelwandige aluminium rolluiken van Rolluikenfabriek.nl zijn multifunctioneel inzetbaar. Geschikt voor inbraakbeveiliging, bescherming tegen vandalisme, zonwering, isolatie tegen koude en warmte, geluidsisolatie, regen en windbestendig, afsluiting van gevelopeningen en nog veel meer.

Sommige profielen zijn uitstekend geschikt als garagedeur. Leverbaar in vele kleuren. Handbediend of elektrisch. Ook met draadloze bediening. Ook geschikt voor bedrijven en instellingen.