Brandwerende rolluiken

Onze PYREX brandwerende rolluiken en roldeuren beschermen uw pand en inboedel tegen brand. De brandwerende deur vertraagt de brand met minstens 2 uur, waardoor er genoeg tijd is om de brand te blussen voordat al uw goederen beschadigd zijn. Onze brandwerende rolluiken voldoen aan de strengste eisen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Kiest u voor brandwerende rolluiken van Rolluikenfabriek, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Brandvertraging van minstens 2 uur
 • Beschikbaar in alle RAL-kleuren
 • Op maat gemaakt en volledig te personaliseren
 • Voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn gecertificeerd
 • 24/7 service, reparatie en onderhoud
 • Gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over brandwerende rolluiken of onze andere producten? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Kosten brandwerende rolluiken

De kosten van brandwerende rolluiken zijn volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Onder andere de materialen, grootte van de luiken en de uren die onze medewerkers nodig hebben om het rolluik te installeren beïnvloeden de prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de prijs.

Brandwerend voor 120 minuten

Onze brandwerende rolluiken vertragen het verspreiden van vuur met 120 minuten. Om de beste kwaliteit te leveren, zijn al onze brandwerende rolluiken ontworpen volgens de geldende NEN- en EU-normen van het Nederlandse Bouwbesluit. Ook zijn de rolluiken getest en goedgekeurd door het TNO. Voor meer informatie over de testresultaten neemt u contact met ons op. Meer details over onze brandwerende rolluiken vindt u op het datablad en de technische tekening.

Brandwerende roldeur op maat

Onze brandwerende rolluiken worden volledig op maat gemaakt en zijn aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Om de beste kwaliteit te leveren, bekijken onze ingenieurs de mogelijkheden per deur. Kiest u voor een roldeur met een grote afmeting, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om de bediening te veranderen van een handbediening naar een elektrische aandrijving. U heeft daarnaast keuze uit alle kleuren van de RAL-kleurenkaart. Andere opties om aan een brandwerend rolluik toe te voegen zijn:

 • Afrolbeveiliging
 • Draadloze afstandsbediening
 • Noodhandbediening
 • Noodstroompakket
 • Sleutelschakelaar
 • Weerstandbeveiliging

Rolluiken voor iedere toepassing

Naast brandwerende rolluiken zijn we gespecialiseerd in rolluiken en roldeuren voor iedere toepassing. Bekijk ook onze andere producten:

Deskundig advies

Onze deskundige ingenieurs adviseren u graag over alle mogelijkheden en opties voor brandwerende rolluiken. Tijdens een adviesgesprek bespreken we samen uw plannen en wensen en kijken we naar de geschiktste rolluiken voor uw situatie. Na het consult ontwerpen onze ingenieurs de brandwerende rolluiken aan de hand van uw wensen.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen