Garage roldeuren

Een garage roldeur is het ideale alternatief voor een normale garagedeur. Dankzij de roldeur is het plafond volledig te benutten voor opberging. Rolluikenfabriek biedt diverse modellen elektrische garage roldeuren.

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende isolatie
  • Hoogwaardig aluminium
  • 5 jaar garantie

Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u direct een eigen garagedeur samenstellen? Gebruik onze handige configurator of neem contact met ons op door te bellen naar 088 366 7300.

Garage roldeuren

Prijzen garage roldeuren

De prijzen van de garage roldeuren zijn afhankelijk van de afmetingen en het toebehoren. Vraag een offerte aan, geef aan ons een indicatie van de breedte en hoogte, en we nemen vrijblijvend contact met u op.

HEROAL en huismerk

De woningrolluiken in ons assortiment zijn ook te gebruiken als roldeuren voor de garage. We adviseren dan in de meeste gevallen om een huismerk RLF 55, huismerk RLF 77 of een HEROAL RS 54 rolluik te kiezen.

Opmeten

Als u een roldeur wilt bestellen, heeft u de keuze om zelf de ruimte te meten of om gebruik te maken van onze meetservice.

Onze meetservice

Als u kiest voor onze meetservice, betaalt u € 80,- ongeacht de grootte van de bestelling. Bestelt u ook daadwerkelijk de garage roldeuren bij ons en laat u ons ook de montage regelen? Dan krijgt u het volledige bedrag terug.

Zelf opmeten

Kiest u ervoor om de rolluiken zelf op te meten? Bekijk dan onze instructievideo.

  • Meet voor de breedte de afstand van muur tot muur. Meet hiervoor op 3 verschillende plekken: bovenin, in het midden en onderin. Hierdoor weet u zeker dat de garagedeur past. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten.
  • Meet voor de hoogte de afstand van de muur boven de deur tot de vloer. Hiervoor meet u ook op 3 verschillende plekken: links, in het midden en rechts. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten.

Assortiment naast garage roldeuren

Bent u op zoek naar iets anders dan garage roldeuren? Rolluikenfabriek.nl verkoopt ook andere oplossingen voor afsluiting:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GARAGE ROLDEUREN

Heeft u vragen over onze garage roldeuren? Bekijk of het antwoord tussen de veelgestelde vragen staat:

Welke afmetingen zijn mogelijk voor mijn garage roldeur?

Rolluikenfabriek maakt uw garage roldeur graag op maat. Via de configurator stelt u eenvoudig uw garage roldeur samen, inclusief de gewenste afmetingen. De minimale afmetingen betreffen 800 x 500 mm.

Wat is de levertijd van garage roldeuren?

De geschatte levertijd van uw garage roldeuren is 3 weken. Houd er rekening mee dat dit gedurende de zomerperiode kan oplopen tot 5 weken.

Monteren jullie mijn garage roldeur?

Rolluikenfabriek monteert graag uw garage roldeur. De kosten die we hiervoor in rekening brengen zijn ook op aanvraag.

Deskundig advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de garage roldeuren en welke het beste past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op via 088 366 7300 of via ons contactformulier. Weet u al welke roldeur u wilt voor uw garage? Stel deze dan snel en simpel samen in onze configurator.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen