Een garage roldeur is het ideale alternatief voor een normale garagedeur. Dankzij de roldeur is het plafond volledig te benutten voor opberging. Rolluikenfabriek biedt diverse modellen elektrische garage roldeuren.

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende isolatie
  • Hoogwaardig aluminium
  • 5 jaar garantie

Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 36 67 300 of door het contactformulier in te vullen.

088 366 7300 Offerte aanvragen

Garage roldeur

Prijzen garage roldeuren

De prijzen van de garage roldeuren zijn afhankelijk van de afmetingen en het toebehoren. Vraag een offerte aan, geef aan ons een indicatie van de breedte en hoogte, en we nemen vrijblijvend contact met u op.

Meer over prijzen

HEROAL en huismerk

De woningrolluiken in ons assortiment zijn ook te gebruiken als roldeuren voor de garage. We adviseren dan in de meeste gevallen om een huismerk RLF 55, huismerk RLF 77 of een HEROAL RS 54 rolluik te kiezen.

Offerte aanvragen

Opmeten

Als u een roldeur wilt bestellen, heeft u de keuze om zelf de ruimte te meten of om gebruik te maken van onze meetservice.

Onze meetservice

Als u kiest voor onze meetservice, betaalt u € 80,- ongeacht de grootte van de bestelling. Bestelt u ook daadwerkelijk de garage roldeuren bij ons en laat u ons ook de montage regelen? Dan krijgt u het volledige bedrag terug.

Zelf opmeten

Kiest u ervoor om de rolluiken zelf op te meten? Bekijk dan onze instructievideo.

  • Meet voor de breedte de afstand van muur tot muur. Meet hiervoor op 3 verschillende plekken: bovenin, in het midden en onderin. Hierdoor weet u zeker dat de garagedeur past. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten.
  • Meet voor de hoogte de afstand van de muur boven de deur tot de vloer. Hiervoor meet u ook op 3 verschillende plekken: links, in het midden en rechts. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten.

Assortiment naast garage roldeuren

Bent u op zoek naar iets anders? Rolluikenfabriek.nl verkoopt ook andere oplossingen voor afsluiting:

Deskundig advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de garage roldeuren en welke het beste past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op via 088 366 73 00 of via ons contactformulier. Weet u al welke roldeur u wilt voor uw garage? Vraag dan een offerte aan.

088 366 7300 Offerte aanvragen