Schaarhekken

Heeft u geen ruimte voor een rolluik, omdat dit te veel ruimte in beslag neemt? Kies dan voor een schaarhek. Met een schaarhek bespaart u ruimte in uw winkel, pand of woning. Met deze hekken is slechts een bovenrail nodig en geen rolluikkast.

  • Schaarhekken in alle RAL-kleuren
  • Beschikbaar in verschillende materialen
  • Ook geschikt voor woningen
  • Maximale breedte van 15 meter

Wilt u een gratis en vrijblijvend gesprek met een deskundige? Neem dan contact met ons op via 088 366 7300 of vul ons contactformulier in. U heeft uiteraard ook de optie om een offerte aan te vragen.

Prijzen schaarhekken

De prijzen van de schaarhekken zijn afhankelijk van de materialen en toebehoren die u kiest. Vraag een offerte aan of ga in gesprek met een van onze deskundigen om erachter te komen wat de kosten zijn.

Scharend schuifhek HEXA

Onze schaarhekken zijn van de HEXA collectie. De schaarhekken bieden optimale bescherming. De structuur creëert een optimaal doorzicht en goede ventilatie. De HEXA schaarhekken zijn geschikt voor vrijwel elke gevelopening, binnen en buiten. Ze zijn alleen met de hand te bedienen. Overige kenmerken zijn:

  • Maximale breedte enkelzijdig: 8 meter
  • Maximale breedte tweezijdig: 15 meter
  • Onderrails zijn opklapbaar
Inbouwtekening HEXA schaarhek

Materialen

Voor de uitvoering van het schaarhek heeft u de keuze uit diverse materialen. De schaarhekken zijn leverbaar in onbewerkt zwart staal, brute aluminium, blank geanodiseerd aluminium, verzinkt staal en rvs. Alle materiaalsoorten kunnen worden voorzien van een poedercoating. U heeft de keuze uit alle RAL-kleuren.

Bekijk RAL-kleurenkaart

Beveiligde schaarhekken

De schaarhekken van Rolluikenfabriek.nl zijn voorzien van sloten. Het eerste profiel van het hek is een kokerprofiel waarin een slotmechanisme is gemonteerd. Kiest u voor een enkelzijdig schaarhek, dan is aan de bestemmingswand een U-profiel met ingebouwde sluitplaat aangebracht waar de slotkoker aan de voorzijde deels inschuift. Naast dit slot is er standaard een haakschootslot met euro profielcilinder aangebracht. U heeft de keuze om nog andere sluittechnieken aan het schaarhek toe te voegen. Wilt u weten wat deze zijn? Neem contact met ons op via onderstaande knoppen.

Afmetingen van de schaarhekken

De maten van de schaarhekken zijn voor ons van belang om een goede offerte op te stellen. Er zijn twee manieren om de maten te achterhalen: u meet de ruimte zelf op of u maakt gebruik van onze meetservice.

Onze meetservice

Als u wilt dat een deskundige de maten opmeet, kiest u voor onze meetservice. U betaalt € 80,- en we nemen alle maten op. Als u de schaarhekken bij ons bestelt en door ons laat monteren, dan krijgt u het volledige bedrag terug. U betaalt dan helemaal niks voor onze meetservice.

Zelf opmeten

Kiest u ervoor om het plaatsen van het schaarhek zelf op te meten? Bekijk dan onze instructievideo.

  • Voor de lengte van het schaarhek meet u de afstand van de muur boven het hek tot de vloer. Hiervoor meet u op 3 verschillende plekken: links, rechts en in het midden. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten, zodat het schuifhek daadwerkelijk past.
  • Voor de breedte van uw schaarhek meet u de maat van muur tot muur op 3 verschillende plekken: bovenin, onderin en in het midden. U neemt hiervan de kleinste maat die u heeft gemeten.

SERVICE VOOR UW SCHAARHEKKEN

Naast onze meetservice bieden we andere services aan voor uw schaarhekken. Zo monteren we ze en plegen onderhoud voor een optimale werking en levensduur.

Assortiment Rolluikenfabriek

In het assortiment hebben we naast schaarhekken andere soorten rolluiken, rolschermen en hekken:

Bent u geïnteresseerd?

Is een schaarhek de ideale oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of om ons te bellen via 088 36 67 300.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen