Zakelijke offerte

Bent u op zoek naar een rolluik, roldeur of rolhek voor uw winkel of bedrijfspand? Neem via onderstaand offerteformulier vrijblijvend contact met ons op en onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kosten.

Wilt u een rolluik voor uw woning of een garage roldeur? Stel dan uw rolluiken samen via onze configurator.

Ik ben geïnteresseerd in:

Voer bij breedte altijd de dagmaat (oftewel de breedtemaat tussen de muur) in. Dus niet de breedtemaat van het rolluik.

Voer bij hoogte altijd de dagmaat (oftewel de hoogtemaat tussen de vloer of vensterbank of andere onderzijde en de binnenkant van muur) in. Dus niet de hoogtemaat van het rolluik.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen