Heroal rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken van een bekend merk waarvan u zeker weet dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn? Stel dan uw gewenste rolluiken samen van het Duitse topmerk Heroal. Alle rolluiken die we bij Rolluikenfabriek van Heroal aanbieden zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedere woning.

Bestel uw rolluiken in onze shop en profiteer altijd optimaal van onze voordelen:

 • Rolluikenfabriek verzorgt alles: productie, levering, plaatsing en onderhoud
 • Rolluiken die u ook zelf kunt monteren
 • Keuze uit diverse soorten Heroal rolluiken
 • Standaardafmeting rolluiken of eigen ontwerp op maat

Heeft u nog een vraag over het aankoopproces of ontvangt u graag advies van een van onze experts, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Zoekt u rolluiken voor uw bedrijfspand of winkel? Bekijk dan wat uw opties zijn voor zakelijke rolluiken.

Heroal rolluiken

SPECIFICATIES HEROAL ROLLUIKEN

  Max. Breedte Max. Hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-37 rolluik 300 cm 350 cm 6,2 m2 37 mm 8 mm 3,5 kg
Heroal RS-41 rolluik 350 cm 350 cm 7 m2 41 mm 8,5 mm 3,7 kg
Heroal RS-42 rolluik 350 cm 350 cm 7 m2 42 mm 9,3 mm 3,9 kg
Heroal RS-38 rolluik 370 cm 380 cm 8 m2 38 mm 9 mm 4,5 kg
Heroal RS-32 rolluik 350 cm 350 cm 7,5 m2 32 mm 8,5 mm 4,8 kg
Heroal RS-37 SL rolluik 400 cm 400 cm 9 m2 37 mm 9,5 mm 5,9 kg
Heroal RS-37 RC2 rolluik 420 cm 400 cm 10,5 m2 37 mm 9,5 mm 8,8 kg
Heroal RS-54 rolluik 450 cm 380 cm 9,0 m2 54 mm 13,5 mm 4,2 kg

 

TECHNISCHE TEKENING HEROAL RS-37 (lamellen)

DUITSE TOPKWALITEIT

De Heroal rolluiken uit ons aanbod zijn duurder dan ons huismerk, maar voor die meerprijs krijgt u veel terug: optimaal wooncomfort, verhoogde privacy en enorm veel veiligheid. Heroal rolluiken bevinden zich in de hoogste kwaliteit/prijs klasse en zijn ook enorm duurzaam.

In de rolluiken zitten de beste onderdelen verwerkt en ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen ze multifunctioneel worden toegepast in de woningmarkt en de zakelijke markt.

HEROAL ROLLUIKEN VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN

Gaat u voor een Heroal rolluik, dan moet u bepalen welke kleur lamel en kast u wilt. Vaak kiezen mensen ervoor om witte Heroal rolluiken te laten monteren, maar de beschikbare kleurcombinaties zijn eindeloos bij Rolluikenfabriek.

Bekijk goed welke kleur u mooi vindt en welke kleur past bij uw woning. Heeft u hulp nodig? Vraag dan een aardige buur om hulp of neem contact met ons op voor het bepalen van de kleur voor uw Heroal rolluik. We kunnen u direct op weg helpen met de samenstelling van uw ideale Heroal rolluik.

HEROAL ROLLUIKEN PRIJZEN

We hebben bij Rolluikenfabriek Heroal rolluiken in diverse prijscategorieën. Dit heeft te maken met het feit dat er verschillende soorten rolluiken van dit merk zijn en de toegepaste materialen en onderdelen variëren. Ook de breedte en lengte zijn belangrijke factoren die de prijs mede bepalen.

Wilt u exact weten hoeveel u moet betalen voor uw ideale Heroal rolluik? Stel dan uw rolluik samen in de configurator. Als u een prijsindicatie wilt zien voordat u met onze configurator aan de slag gaat, dan vindt u meer informatie door op de onderstaande button te klikken.


VOORDELEN VAN HEROAL ROLLUIKEN 

Het laten plaatsen van Heroal rolluiken levert enorm veel voordelen op. Het grootste voordeel is toch wel dat uw wooncomfort aanzienlijk toeneemt met hoogwaardige rolluiken voor uw ramen. Alleen al vanwege dit voordeel zijn mensen zeer positief over de producten van dit Duitse topmerk.

Naast een verhoging van het wooncomfort bieden de Heroal rolluiken degelijke zon- en lichtwering. Ook zorgt een Heroal rolluik voor hoge warmte- en geluidisolatie, omdat er een luchtkussen ontstaat tussen het glas en de lamel. Zo bespaart u jaarlijks aanzienlijk op uw energiekosten. Overige voordelen zijn:

 • Duitse topkwaliteit
 • Esthetisch design
 • Gebruik van robuuste materialen en hoogwaardige onderdelen
 • Goede inbraakbeveiliging
 • Stil in gebruik
 • In veel kleuren te bestellen
 • Weinig plaatsingsruimte nodig
 • PUR-vulling in de lamellen voor hoge warmte- en geluidsisolatie (mogelijke verbetering van de totale U-waarde met maximaal 42%)
 • Goed bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals hagel, wind en regen dankzij de oppervlaktecoating
 • Bediening naar wens: elektrisch bediend met handzender, wandschakelaar of handbediend met bandopwinder
 • Volledig waterdicht systeem
 • Minimaal 5 jaar garantie

HEROAL ROLLUIKEN ONDERDELEN EN MATERIALEN

Rolluiken van Heroal worden geproduceerd met de focus op duurzaamheid. Alle materialen en onderdelen van een Heroal rolluik zijn nauwkeurig uitgekozen door de ontwerpers. Alle onderdelen sluiten perfect op elkaar aan om de lange levensduur 100% te garanderen en uw ruimte compleet te verduisteren.

Voor een optimale werking van de isolatie (geluid en warmte) zijn de lamellen gemaakt van hoogwaardig aluminium. De kasten zijn in 3 soorten beschikbaar en stuk voor stuk ontworpen met het oog op stabiliteit en duurzaamheid. Zo voldoet ieder Heroal rolluik aan de individuele eisen van de klant.

HEROAL ROLLUIKEN MONTAGE

De Heroal rolluiken zijn uitermate geschikt om zelf te monteren. Dit is echter geen gemakkelijke klus als u nog nooit zelf rolluiken heeft geplaatst. Daarom kunt u er altijd voor kiezen om uw rolluiken door onze vakmensen te laten opmeten en monteren.

Bekijk uw opties voor de montage van de Heroal rolluiken op onze toegewijde pagina. Hier vindt u ook instructies als u er toch voor kiest om ze zelf voor het raam te bevestigen.


HEROAL ROLLUIKEN KOPEN? ROLLUIKENFABRIEK HELPT U!

Rolluikenfabriek is dé aangewezen partner als het gaat om de productie, levering en montage van uw nieuwe rolluiken. Wilt u Heroal rolluiken bij ons kopen? Stel dan direct online uw rolluik(en) samen en plaats uw bestelling in de winkelwagen. We gaan vervolgens zo snel mogelijk aan de slag.

BESTELLING LATEN BEZORGEN OF AFHALEN

In de meeste gevallen duurt het na uw bestelling 3 weken voordat de producten bij u aan huis worden bezorgd. In de zomer loopt de levertijd soms op tot 5 weken in verband met de drukte. Na de productie van uw Heroal rolluiken, worden ze bij ons magazijn in Lelystad afgeleverd.

Tijdens het aankoopproces kunt u selecteren welke verzendmethode u wenst: laten bezorgen of zelf afhalen. We bezorgen de rolluiken door heel Nederland en rekenen hiervoor € 60,-. Het zelf afhalen van uw rolluiken in Lelystad is gratis!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen