Isolerende rolluiken

Isolerende rolluiken en roldeuren, staal gesloten oppervlak, zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals afsluitingen van dockshelters, logistieke doorgangen, loodsen, fabrieken en nog veel meer. Gesloten stalen roldeuren worden toegepast in situaties waar hermetische afsluiting en fysieke beveiliging gewenst is. Het plaatsen van isolerende rolluiken kan op nagenoeg elke locatie en situatie plaatsvinden.

Het rollend deurvlak is opgebouwd uit koudgewalst dubbelwandig verzinkt stalen profielen 1,0mm, twee profielen worden in elkaar geschoven waardoor een profiel met een totaal dikte van 23 mm ontstaat en 100 mm werkende hoogte. De profielen worden over de volledige lengte in elkaar geschoven, waardoor het ene profiel aan het andere scharniert en aldus één geheel gaat vormen voor de benodigde hoogtemaat.

Aan de kopse kanten van de profielen worden kunststof eindstukken gemonteerd, waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, terwijl tevens een soepeler bewegen in de zijgeleiders wordt bereikt. De profielen zijn gevuld met polystyrol stroken. Het profiel ZDV10 is een vlak profiel.

Vrijblijvende offerte voor isolerende rolluiken

Bent u op zoek naar isolerende rolluiken of roldeuren voor thermische of akoestische afsluiting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Misschien ook interessant voor u

Blinde rolluik

Blinde rolluiken

Meer informatie

Perfo rolluiken

Perfo rolluiken

Meer informatie

Doorzichtige rolluik

Doorzichtige rolluiken

Meer informatie

Offerte aanvragen

Rolluikenfabriek geeft u graag alle specifieke informatie die past bij uw situatie en aansluit op uw wensen. Wij hebben ervaring op alle gebieden en met de meest uiteenlopende toepassingen.

  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Alleen maar topmerken
  • Minimaal 5 jaar garantie

Offerte aanvragen 088 366 7300