Isolerende rolluiken

Een isolerend rolluik van de hoogste kwaliteit bestellen tegen de beste prijs? Bij Rolluikenfabriek bieden we u isolerende rolluiken op maat. Ze zijn voorzien van het beste thermisch isolatiemateriaal.

Met isolerende rolluiken van de hoogste kwaliteit zorgt u er voor dat de temperatuur in uw woning of bedrijfspand aangenaam is en blijft, zowel in de winter als in de zomer. Zo bespaart u energie, wat uw portemonnee en het milieu ten goede komt. Bovendien leeft en werkt u comfortabeler.

Bij Rolluikenfabriek geniet u van onze vele voordelen:

  •   Productie, levering, eventuele montage en periodiek onderhoud door onze specialisten
  •  Topkwaliteit isolerende rolluiken voor de beste isolatie
  • Altijd op maat gemaakt voor uw toepassing en situatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar isolerende rolluiken of roldeuren voor thermische en akoestische afsluiting? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We plannen graag met u een gesprek in!

Stel uw rolluik samen Bel: 088 366 7300

 

Werking isolerende rolluiken en roldeuren

Het rollende deurvlak van onze isolerende rolluiken en roldeuren is opgebouwd uit koudgewalst dubbelwandig verzinkt stalen profielen van 1,0 mm. 2 profielen worden in elkaar geschoven, waardoor een profiel met een totaaldikte van 23 mm ontstaat en een werkende hoogte van 100 mm. De profielen worden over de volledige lengte in elkaar geschoven, waardoor het ene profiel aan het andere scharniert en zo één geheel vormt voor de benodigde hoogtemaat.

Aan de kopse kanten van de profielen worden kunststof eindstukken gemonteerd. Hierdoor kunnen de profielen niet onderling gaan schuiven, maar kunnen de zijgeleiders nog wel soepel blijven bewegen.

Over de AR-41T Low Emission

De profielen zijn gevuld met stroken van het lichte, stevige materiaal polystyrol (thermische coating). Daar komt nog bij dat het lamel tot maar liefst 40% energiezuiniger is dan overige rolluiklamellen.

Extra energie en geld besparen? Bestel rolluiken met een isolerende werking!

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het beter is om te kiezen voor speciale, isolerende rolluiken in plaats van standaard rolluiken. De voornaamste reden waarom onze particuliere en zakelijke klanten kiezen voor deze rolluiken, is dat ze speciaal ontwikkeld worden om de beste warmte-isolatie te bieden.

Dankzij de goede isolerende werking hoeft u minder gas en elektriciteit te gebruiken om uw huis of bedrijf te verwarmen of verkoelen. In deze dure tijden bespaart u hierdoor nog meer geld dat u natuurlijk veel beter kan besteden dan aan energie. Kortom, investeren in isolerende rolluiken is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Of heeft u ergens hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag om assistentie! Onze medewerkers zitten voor u klaar en helpen u graag!

In de winter isoleren met rolluiken

Wilt u als het winter wordt de warmte binnenhouden en de koude wind buiten houden? Zonder te veel te stoken en energie te verspillen? Dan kan het in uw geval misschien wel een goede keuze zijn om te investeren in isolerende rolluiken voor extra thermische isolatie.

Omdat de meeste warmte in de winter ontsnapt via de ramen en deuren (en de kieren), helpen isolerende rolluiken uitstekend om uw woning of bedrijfspand langer warm te houden als de kachel uit staat.

In de zomer isoleren met rolluiken

Vaak denken we bij het woord isolatie aan de winter, maar isolerende rolluiken (bijvoorbeeld de AR-41T Low Emission) hebben ook een belangrijke functie in de zomer.

In de zomer neemt de temperatuur in uw woning of bedrijfspand namelijk snel toe als de zon op het raam staat. Door isolerende rolluiken buiten te laten plaatsen, voorkomt u dat de zon de ramen opwarmt en houdt u de temperatuur binnen behaaglijker. In combinatie met een airco is het in de zomer binnen goed uit te houden.

Toepassingen isolerende rolluiken

Isolerende rolluiken en roldeuren (staal gesloten oppervlak) zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals afsluitingen van dockshelters, woningen, winkelpanden, logistieke doorgangen, loodsen, fabrieken en nog veel meer.

Gesloten stalen roldeuren worden toegepast in situaties waar hermetische afsluiting en fysieke beveiliging gewenst is. Het plaatsen van isolerende rolluiken kan op nagenoeg elke locatie en in iedere situatie plaatsvinden.

Isolerende rolluiken prijs

De totaalprijs van isolerende rolluiken kan per stuk of per bestelling variëren. Dit heeft te maken met verschillende factoren:

  • De afmetingen
  • De eventuele extra’s

Neem contact met ons op voor een concurrerende prijsindicatie of klik op de onderstaande button.

Overige voordelen van isolerende rolluiken

De isolerende rolluiken die we verkopen bij Rolluikenfabriek, zijn niet alleen geschikt voor extra warmte-isolatie. Ze bieden ook uitstekende geluidsisolatie en verduisteren uw kamer volledig. Lees hieronder waarvan u nog meer profiteert als u kiest voor isolerende rolluiken:

  • Beste zonwering en meer privacy
  • Uitstekende inbraakvertragende werking
  • Effectieve bescherming tegen vandalisme en zware weersomstandigheden
  • Stil in gebruik (geruisloze buismotor)

Laat uw isolerende rolluiken door ons installeren

Vanzelfsprekend wilt u dat uw isolerende rolluiken snel en perfect worden geplaatst. Maak daarom gebruik van onze professionele meet- en montageservice. Onze ervaren monteurs komen langs om u alle werkzaamheden uit handen te nemen en de bestelde producten zonder problemen te installeren.

Uw opties bespreken? Vraag een offerte aan!

Bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u graag meer informatie over onze isolerende rolluiken? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 366 7300 of info@rolluikenfabriek.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u waar nodig. Heeft u al een goed beeld van uw wensen en eisen? Vraag dan een offerte aan. U krijgt zo snel mogelijk een reactie!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen