Isolerende rolluiken

Isolerende rolluiken en roldeuren, staal gesloten oppervlak, zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals afsluitingen van dockshelters, logistieke doorgangen, loodsen, fabrieken en nog veel meer. Gesloten stalen roldeuren worden toegepast in situaties waar hermetische afsluiting en fysieke beveiliging gewenst is. Het plaatsen van isolerende rolluiken kan op nagenoeg elke locatie en situatie plaatsvinden.

Het rollend deurvlak is opgebouwd uit koudgewalst dubbelwandig verzinkt stalen profielen 1,0mm, twee profielen worden in elkaar geschoven waardoor een profiel met een totaal dikte van 23 mm ontstaat en 100 mm werkende hoogte. De profielen worden over de volledige lengte in elkaar geschoven, waardoor het ene profiel aan het andere scharniert en aldus één geheel gaat vormen voor de benodigde hoogtemaat.

Aan de kopse kanten van de profielen worden kunststof eindstukken gemonteerd, waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, terwijl tevens een soepeler bewegen in de zijgeleiders wordt bereikt. De profielen zijn gevuld met polystyrol stroken. Het profiel ZDV10 is een vlak profiel.

Vrijblijvende offerte voor isolerende rolluiken

Bent u op zoek naar isolerende rolluiken of roldeuren voor thermische of akoestische afsluiting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Isolerende rolluiken