Roldeuren

Bij Rolluikenfabriek.nl koopt u roldeuren die bekend staan om de multifunctionaliteit, de lange levensduur en het fraaie uiterlijk. De roldeur is anders dan een rolluik, omdat de deur sneller en vaker moet openen. De deur heeft daarnaast een andere motor.

  • 24/7 reparatie- en onderhoudsservice
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • In alle RAL-kleuren uitvoerbaar

Wilt u in gesprek met een van onze specialisten of wilt u een offerte aanvragen? Neem telefonisch contact met ons op via 088 366 7300 of stuur een mail naar info@rolluikenfabriek.nl. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Prijzen van onze roldeuren

De prijzen van de roldeuren zijn afhankelijk van de afmetingen en het toebehoren waar u voor kiest. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor uw situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan bespreken we met u de mogelijkheden en kosten.

Diverse modellen roldeuren

Wij bieden u verschillende roldeuren aan die elk hun eigen kenmerkende eigenschappen hebben.

Industrieel

Een van de series die bij Rolluikenfabriek.nl te kopen is, is de Atlas 1100. Deze industriële roldeur is geschikt als thermische of akoestische isolatie en biedt een extreem hoog weerstandsvermogen.

Garage

Onze roldeuren zijn toe te passen als garagedeuren. Als u kiest voor een garagedeur, raden we aan om te kiezen voor een huismerk RLF 55, een huismerk RLF 77 of een Heroal RS 54.

Hermetisch

De hermetische roldeuren van Rolluikenfabriek.nl zijn opgebouwd uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Deze deuren zijn luchtdicht en zijn goed te gebruiken in bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Hermes Perfo

De Hermes Perfo roldeuren zorgen voor beveiliging en ze zien er mooi uit. De deuren worden vaak toegepast ter bescherming van etalages. De neergelaten stand creëert de mogelijkheid om door de roldeur te kijken.

Opmeten

Om een offerte op te stellen, moeten we weten hoe groot de roldeur moet worden. Hiervoor heeft u de keuze om zelf de maten op te meten of om gebruik te maken van onze meetservice.

Onze meetservice

Wilt u liever gebruikmaken van onze meetservice? Onze professionals meten voor € 80,- de gevelopening op. Besluit u om de roldeur bij Rolluikenfabriek.nl te bestellen en laat u ons deze monteren, dan krijgt u het volledige bedrag terug. U betaalt dan helemaal niks voor onze meetservice.

Zelf opmeten

Kiest u ervoor om de rolluiken zelf op te meten? Bekijk dan onze instructievideo.

  • Begin met het opmeten van de breedte. Meet de afstand van muur tot muur op 3 plekken, bovenin, in het midden en onderin. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten als breedtemaat.
  • Meet vervolgens de lengte voor de roldeur. Hiervoor meet u de afstand van de muur boven de deur tot de vloer. Ook hiervoor meet u op 3 verschillende plekken: links, in het midden en rechts. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten als lengtemaat.

Assortiment naast roldeuren

Als u op zoek bent naar iets anders dan een standaard roldeur, bekijkt u onze andere producten:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ROLDEUREN

We ontvangen regelmatig dezelfde soort vragen over onze roldeuren. We zetten ze graag beantwoord voor u op een rij:

Hoe werkt een roldeur?

Een roldeur is een deur die (automatisch) verticaal oprolt. De deur loopt via kogellagers en rolt zich op in de kast die zich boven het deurgat bevindt.

Wat kost een roldeur?

De kosten van een roldeur zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Zo is de prijs onder andere gebaseerd op de afmetingen en het type roldeur. Gebruik onze configurator voor een automatische prijsberekening.

In welke afmetingen zijn de roldeuren verkrijgbaar?

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl worden op maat gemaakt. Dit doen we op basis van uw wensen en de mogelijkheden. De afmetingen starten vanaf 800 x 500 mm. Via onze configurator maakt u uw roldeur helemaal naar wens.

Wat is het verschil tussen een roldeur en rolluik?

Een roldeur en rolluik lijken op elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Een roldeur wordt namelijk vaker gebruikt en moet daarom sneller openen en sluiten. Hierdoor wordt er een ander type motor toegepast.

Deskundig advies over roldeuren

Is uw vraag nog niet beantwoord en wilt u meer weten over onze roldeuren? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 088 366 7300 of via onderstaande knoppen.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen