Bij Rolluikenfabriek.nl koopt u roldeuren die bekend staan om de multifunctionaliteit, de lange levensduur en het fraaie uiterlijk. De roldeur is anders dan een rolluik, omdat de deur sneller en vaker moet openen. De deur heeft daarnaast een andere motor.

  • 24/7 reparatie- en onderhoudsservice
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • In alle RAL-kleuren uitvoerbaar

Wilt u in gesprek met een van onze specialisten of wilt u een offerte aanvragen? Neem telefonisch contact met ons op via 088 36 67 300 of stuur een mail naar info@rolluikenfabriek.nl. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen via onderstaande buttons.

088 366 7300 Offerte aanvragen

Prijzen van onze roldeuren

De prijzen van de roldeuren zijn afhankelijk van de afmetingen en het toebehoren waar u voor kiest. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor uw situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan bespreken we met u de mogelijkheden en kosten.

Roldeur

Diverse modellen roldeuren

De soort roldeur is afhankelijk van uw wensen. We bieden diverse modellen aan.

Industrieel

Een van de series die bij Rolluikenfabriek.nl te kopen is, is de Atlas 1100. Deze industriële roldeur is geschikt als thermische of akoestische isolatie en biedt een extreem hoog weerstandsvermogen.

Garage

Onze roldeuren zijn toe te passen als garagedeuren. Als u kiest voor een garagedeur, raden we aan om te kiezen voor een huismerk RLF 55, een huismerk RLF 77 of een Heroal RS 54.

Hermetisch

De hermetische roldeuren van Rolluikenfabriek.nl zijn opgebouwd uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Deze deuren zijn luchtdicht en zijn goed te gebruiken in bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Hermes Perfo

De Hermes Perfo roldeuren zorgen voor beveiliging en ze zien er mooi uit. De deuren worden vaak toegepast ter bescherming van etalages. De neergelaten stand creëert de mogelijkheid om door de roldeur te kijken.

Opmeten

Om een offerte op te stellen, moeten we weten hoe groot de roldeur moet worden. Hiervoor heeft u de keuze om zelf de maten op te meten of om gebruik te maken van onze meetservice.

Onze meetservice

Wilt u liever gebruikmaken van onze meetservice? Onze professionals meten voor € 80,- de gevelopening op. Besluit u om de roldeur bij Rolluikenfabriek.nl te bestellen en laat u ons deze monteren, dan krijgt u het volledige bedrag terug. U betaalt dan helemaal niks voor onze meetservice.

Zelf opmeten

Kiest u ervoor om de rolluiken zelf op te meten? Bekijk dan onze instructievideo.

  • Begin met het opmeten van de breedte. Meet de afstand van muur tot muur op 3 plekken, bovenin, in het midden en onderin. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten als breedtemaat.
  • Meet vervolgens de lengte voor de roldeur. Hiervoor meet u de afstand van de muur boven de deur tot de vloer. Ook hiervoor meet u op 3 verschillende plekken: links, in het midden en rechts. Neem de kleinste maat die u heeft gemeten als lengtemaat.

Assortiment naast garage roldeuren

Als u op zoek bent naar iets anders dan een standaard roldeur, bekijkt u onze andere producten:

Deskundig advies

Wilt u meer weten over ons assortiment of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 088 36 67 300 of via onderstaande knoppen.

088 366 7300 Offerte aanvragen