Rolhekken

De rolhekken van Rolluikenfabriek.nl hebben de reputatie van veelzijdigheid en functionaliteit. Zij staan bekend om de combinatie van eenvoud, fraaie vormgeving en degelijkheid. Voor elke architectonische stijl heeft Rolluikenfabriek.nl een passend rolhek. Voor elke etalage een passende vorm en kleurstelling. Het leveringsprogramma bevat een keur aan materiaal en vormvarianten. Speciale uitvoeringen voor hoge beveiligingsrisico’s zoals musea, juweliers, ambassades, etc.

Onze rolhekken worden beschreven als functioneel, fraai en kwalitatief aan de top. Overal in Europa en ook daarbuiten zie je rolhekken uit onze fabriek. Dat wil toch wel iets zeggen over de kwaliteit van onze rolhekken!

Waar worden rolhekken voor gebruikt?

Overal waar behoefte is aan afsluiting met doorzicht, of afsluiting met behoud van ventilatie en klimaatbeheersing. Voor toegangsregulering, voor winkeletalages en als compartimentering in grotere ruimten.

Ook voor woningen heeft Rolluikenfabriek.nl elegante rolhekken in slanke en fraai gekleurde uitvoeringen. Rolhekken zijn zowel handbediend als elektrisch leverbaar. En beschermen natuurlijk tegen inbrekers. Op maat gemaakt dus altijd perfect passend.

Rolhekken zijn vervaardigd uit verzinkt of gelakt staal, uit roestvrijstaal of aluminium. En zijn in elke RAL of VOM kleur leverbaar. Voor woningen in fraai gekleurd aluminium in extra slanke uitvoeringen. Tevens kan er worden gekozen uit handmatige of elektrische aandrijving en met een keur aan schakeltechnieken en slotconstructies. Ook met draadloze afstandsbediening.

Verschillende type rolhekken

 • Beveiliging tegen inbraak
 • Juweliershekken
 • Rolhekken voor zwembad binnen/buitenscheiding
 • Industriële rolhekken
 • Etalagebeveiliging
 • Winkelrolhekken
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Compartimentering
 • Scheiding van ruimten
 • Rolhekken voor woningen
 • Toegangsregulering
 • Corridor afsluiting

Gratis advies

De adviseurs van Rolluikenfabriek.nl helpen u gratis met het maken van de juiste keus om zodoende een rolhek te kiezen dat volledig voldoet aan uw behoefte. De adviseur komt u kosteloos en vrijblijvend bezoeken om ter plaatse de mogelijkheden te beoordelen. Wanneer u zaken doet met Rolluikenfabriek.nl, weet u zeker dat u het juiste rolhek zult vinden dat perfect past bij uw wensen, behoefte en budget.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen