Transparante rolluiken

Transparante rolluiken zijn een ideale uitkomst wanneer u uw winkel of bedrijfspand veilig wil afsluiten, maar tegelijk ook de producten in uw etalage wil laten zien. De doorzichtige rolluiken zijn in de jaren 70 ontwikkeld door Rolluikenfabriek en zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Naast transparante rolluiken voor bedrijven fabriceren we doorzichtige rolluiken voor thuis.

  • Sluit uw pand veilig af zonder uw etalage te blokkeren
  • Alle rolluiken worden op maat gemaakt, volledig naar uw wens
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Ontwerp, productie, plaatsing en onderhoud onder één dak

Vraag een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte aan door direct contact met ons op te nemen.

Transparante rolluiken

Transparante rolluiken van Rolluikenfabriek

Bij Rolluikenfabriek zijn we erg trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van transparante rolluiken. In de jaren 70, toen veel winkelpanden werden afgesloten met reguliere rolluiken, veranderde het straatbeeld na sluitingstijd in een grauwe en donkere plek. Veel winkelpanden werden beklad met graffiti, waardoor de winkelstraat na sluitingstijd een slecht imago kreeg. Om dit probleem op te lossen ontwikkelde een medewerkster van Rolluikenfabriek, samen met onze ingenieurs en de TNO Delft, transparante rolluiken. Hierdoor ziet de winkelstraat er beter uit, zijn de etalages na sluitingstijd zichtbaar voor voorbijgangers en zijn de winkels veilig afgesloten.

Samenstelling transparante rolluiken

Onze transparante rolluiken zijn een samenstelling van verschillende materialen. De horizontale ribben en de verticale verbindingsstijlen zijn vervaardigd uit massief en gehard aluminium van de hoogste kwaliteit. Het doorzichtige materiaal is gemaakt van glashelder polycarbonaat van minimaal 5 mm, maar kan desgewenst ook in 4 of 6 mm worden geleverd. Een slijtvaste toplaag zorgt voor extra bescherming, waardoor het heldere oppervlak minder gevoelig is voor krassen.

Beschikbare kleuren

Transparante rolluiken zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, maar worden standaard blank-geanodiseerd. Anodiseren, of anodisch oxideren, is een behandeling waarbij er een oxidelaag uit het bestaande aluminium wordt opgebouwd, die het materiaal beschermd tegen corrosie. Deze laag is niet zichtbaar, waardoor het aluminium zijn originele kleur behoudt. Het is ook mogelijk om de transparante rolluiken in iedere RAL-kleur te verven, zodat hij goed bij het uiterlijk van uw pand past.

SERVICE VOOR UW TRANSPARANTE ROLLUIKEN

Rolluikenfabriek biedt u de nodige service aan voor uw transparante rolluiken. Zo zijn we gespecialiseerd in de montage van uw transparante rolluiken en voorzien we ze van onderhoud om een optimale werking en levensduur te waarborgen.

ASSORTIMENT NAAST TRANSPARANTE ROLLUIKEN

Naast transparante rolluiken vindt u diverse andere producten in ons assortiment:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TRANSPARANTE ROLLUIKEN

Heeft u vragen over onze transparante rolluiken? Bekijk of het antwoord tussen de veelgestelde vragen staat:

In welke afmetingen zijn transparante rolluiken verkrijgbaar?

Omdat u via onze handige configurator uw transparante rolluik op maat laat maken, zijn er tal van afmetingen mogelijk. De minimale afmetingen betreffen 800 x 500 mm.

Wat kost de montage van transparante rolluiken?

Voor het monteren van een transparant rolluik hanteren we een richtprijs van € 225,00. Deze prijs geldt voor het eerste rolluik dat op de begane grond of de eerste etage met normale ladder wordt gemonteerd. De montage van ieder rolluik dat hierna op hetzelfde adres wordt gemonteerd kost € 125,00. Lees alles over onze montagetarieven.

Wat is de levertijd van transparante rolluiken?

De geschatte levertijd van onze rolluiken bedraagt 3 weken. In de zomerperiode kan dit echter oplopen tot 5 weken.

CONTACT MET ROLLUIKENFABRIEK

Heeft u andere vragen over onze transparante rolluiken? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 088 366 7300.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen