Elektrische rolluiken

Bent u op zoek naar elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand? Bij Rolluikenfabriek vindt u de mooiste elektrische rolluiken die u niet alleen beschermen tegen inbraak, maar ook zonwerend, isolerend en akoestisch zijn. Daarnaast voorkomen ze inkijk van buitenaf. De rolluiken zijn voorzien van een buismotor, zodat u de rolluiken eenvoudig bedient door middel van een afstandsbediening of via een app op uw telefoon. Dit scheelt u tijd en moeite.

 • Sluit de elektrische rolluiken aan op uw smart home systeem
 • Bediening via uw smartphone, een afstandsbediening of een wandschakelaar
 • Hoge kwaliteit rolluiken van topmerken

Wilt u meer informatie over het kopen van elektrische rolluiken, de montage of meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 366 7300 of een e-mail te sturen naar info@rolluikenfabriek.nl. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

DE PRIJS VAN ELEKTRISCHE ROLLUIKEN

De kosten voor een elektrisch rolluik zijn afhankelijk van verschillende factoren. De standaarduitvoeringen zijn verkrijgbaar in verschillende merken en variërende prijsklassen. Daarnaast spelen factoren als de kwaliteit van de motor, het materiaal, de grootte van het rolluik en de afwerking ervan mee in de hoogte van de prijs. We kijken graag samen met u naar de geschiktste elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand. Voor advies en meer informatie over de prijzen van elektrische rolluiken neemt u contact met ons op.

 

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE ROLLUIKEN

Elektrische rolluiken hebben extra voordelen in vergelijking met handmatig bediende rolluiken:

 • Elektrische rolluiken zijn op afstand te bedienen. Ook wanneer u niet thuis bent sluit u met een druk op de knop uw huis af.
 • Elektrische bediening zorgt ervoor dat uw rolluiken langer meegaan. Een handbediend rolluik heeft het vaak zwaarder te verduren door bijvoorbeeld ruwe omgang en snellere slijtage.
 • Elektrische rolluiken zijn voor inbrekers lastiger open te breken dan handbediende rolluiken.
 • Rolluiken die elektrisch zijn voorkomen fysieke inspanning, wat zorgt voor meer gemak. Daarnaast biedt dit uitkomst als u fysiek beperkt bent.

Bij Rolluikenfabriek hebben we een groot assortiment elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand. Bij ons vindt u alleen rolluiken van de sterkste materialen en de hoogste kwaliteit. Zo is uw huis goed beveiligd en gaan uw rolluiken lang mee. We helpen u graag door het hele proces, van het kiezen van de geschiktste rolluiken tot het monteren en onderhouden van uw elektrische rolluiken. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

Elektrische rolluiken van Rolluikenfabriek

Grijs elektrisch garagerolluikGrijs elektrisch garagerolluik

Bedieningsopties van elektrische rolluiken

Maak uw huis volledig smart met elektrische rolluiken. Heeft u al een smart home systeem in uw huis? Dan koppelt u de elektrische rolluiken eenvoudig aan het systeem. Zo bedient u de rolluiken niet alleen via een wandschakelaar, afstandsbediening of smartphone, maar ook met stembediening. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken automatisch te laten sluiten door middel van een timer of bewegingssensor. Die functies zijn erg handig wanneer u een keer niet thuis bent, maar het wil laten lijken alsof u wel aanwezig bent.

Isolerende rolluiken

Wist u dat rolluiken ook erg handig zijn voor het isoleren van uw huis? In de winter zorgen rolluiken ervoor dat de warmte in huis blijft en in de zomer houden ze de warmte buiten. Kiest u voor een elektrisch rolluik met zonsensor? Dan bent u ervan verzekerd dat uw huis lekker koel blijft op warme dagen. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar het beschermt ook uw huisdieren, planten en zelfs uw interieur tegen uitdroging. Natuurlijk heeft u met zonsensoren, indien gewenst, altijd de optie om de rolluiken weer te openen.

Elektrische rolluiken voor geluidsisolatie

Naast temperatuur isolatie zorgen de rolluiken ook voor geluidsisolatie. Heeft u een ruimte waar u de akoestiek wilt verbeteren of is geluidsisolatie nodig voor bijvoorbeeld een muziekruimte? Dan is een elektrisch rolluik buiten plaatsen een uitstekende manier om de ruimte snel geluiddempend te maken.

Tips voor het kopen van elektrische rolluiken

Voordat u overgaat tot het kopen van elektrische rolluiken, geven we u de volgende tips mee: 

 • Zorg ervoor dat de afmetingen van uw ramen en kozijnen zeer nauwkeurig zijn afgemeten. Precieze afmetingen zijn belangrijk om uw huis zo veilig mogelijk te maken.
 • De meeste rolluiken zijn in iedere RAL-kleur beschikbaar. Zo passen uw elektrische rolluiken altijd perfect bij het uiterlijk van uw pand.
 • Beslis welk type rolluik past bij uw situatie en het doel dat u wilt bereiken.
 • Kies tussen handmatige bediening, een wandschakelaar, een afstandsbediening, een app op uw smartphone of een connectie met uw smart home systeem.

HET UITGEBREIDE ASSORTIMENT VAN ROLLUIKENFABRIEK

Naast elektrische rolluiken heeft Rolluikenfabriek een breed assortiment met andere producten. Bekijk ook onze:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLLUIKEN

We ontvangen vaak dezelfde soort vragen van klanten. We beantwoorden ze graag voor u:

Hoe werkt een elektrisch rolluik?

Een elektrisch rolluik werkt net als een standaard rolluik, maar dan automatisch. Door middel van bediening op afstand en de ingebouwde buismotor opent en sluit het elektrische rolluik op verticale wijze.

In welke afmetingen zijn elektrische rolluiken beschikbaar?

Bij Rolluikenfabriek laat u uw elektrische rolluik eenvoudig op maat maken. Met de handige configurator stelt u zelf uw elektrische rolluik samen en kiest u de afmetingen. De minimale afmetingen betreffen 800 x 500 mm.

Wat kost elektrische rolluiken laten plaatsen?

De elektrische rolluiken prijzen inclusief montage starten vanaf € 225,-. Dit geldt voor montage op de begane grond of eerste verdieping met een normale ladder. De montage van elk rolluik erna kost € 125,-. Voor de aanleg en aansluiting van uw elektrische rolluik rekenen we € 52,50 per rolluik.

Elektrische rolluiken kopen?

Voor het kopen van elektrische rolluiken neemt u contact op met Rolluikenfabriek. We helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor uw situatie. Ook voor montage en onderhoud aan uw elektrische rolluiken staan we voor u klaar. Heeft u advies nodig over het type rolluik of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen