Bent u op zoek naar elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand? Bij Rolluikenfabriek vindt u de mooiste elektrische rolluiken die u niet alleen beschermen tegen inbraak, maar ook zonwerend, isolerend en akoestisch zijn. Daarnaast voorkomen ze inkijk van buitenaf. De rolluiken zijn voorzien van een buismotor, zodat u de rolluiken eenvoudig bedient door middel van een afstandsbediening of via een app op uw telefoon. Dit scheelt u tijd en moeite.

  • Sluit de elektrische rolluiken aan op uw smart home systeem
  • Bediening via uw smartphone, een afstandsbediening of een wandschakelaar
  • Hoge kwaliteit rolluiken van topmerken

Wilt u meer informatie over het kopen van elektrische rolluiken, de montage of meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Elektrische rolluiken van Rolluikenfabriek

Bij Rolluikenfabriek hebben we een groot assortiment elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand. Bij ons vindt u alleen rolluiken van de sterkste materialen en de hoogste kwaliteit. Zo is uw huis goed beveiligd en gaan uw rolluiken lang mee. We helpen u graag door het hele proces, van het kiezen van de geschiktste rolluiken tot het monteren en onderhouden van uw elektrische rolluiken. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

SOMFY Connexoon RTS

Wat kost een elektrisch rolluik?

De kosten voor een elektrisch rolluik zijn afhankelijk van verschillende factoren. De standaarduitvoeringen zijn verkrijgbaar in verschillende merken en variërende prijsklassen. Daarnaast spelen factoren als de kwaliteit van de motor, het materiaal, de grootte van het rolluik en de afwerking ervan mee in de hoogte van de prijs. We kijken graag samen met u naar de geschiktste elektrische rolluiken voor uw woning of bedrijfspand. Voor advies en meer informatie over de prijzen van elektrische rolluiken neemt u contact met ons op.

Meer over rolluiken prijzen

De voordelen van elektrische rolluiken

Het plaatsen van elektrische rolluiken brengt veel voordelen met zich mee. Zo beschermen rolluiken niet alleen tegen inbraak, maar zijn ze ook zonwerend, beschermen ze uw ramen tegen stormschade, voorkomen ze inkijk van buitenaf, isoleren ze warmte en kou en zijn ze geluiddempend. Elektrische rolluiken zijn ook erg praktisch, omdat ze zijn te automatiseren. Zo heeft u geen omkijken meer naar het sluiten van de rolluiken. Elektrische rolluiken verduisteren uw woning, waardoor er voor een goede nachtrust geen gordijnen meer nodig zijn. Zo wordt u iedere dag uitgerust wakker.

  • Elektrische rolluiken zijn op afstand te bedienen. Ook wanneer u niet thuis bent sluit u met een druk op de knop uw huis af.
  • Elektrische bediening zorgt ervoor dat uw rolluiken langer meegaan. Een handbediend rolluik heeft het vaak zwaarder te verduren door bijvoorbeeld ruwe omgang en snellere slijtage.
  • Elektrische rolluiken zijn voor inbrekers lastiger open te breken dan handbediende rolluiken.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Een smart huis met elektrische rolluiken

Maak uw huis volledig smart met elektrische rolluiken. Heeft u al een smart home systeem in uw huis? Dan koppelt u de elektrische rolluiken eenvoudig aan het systeem. Zo bedient u de rolluiken niet alleen via een wandschakelaar, afstandsbediening of smartphone, maar ook met stembediening. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken automatisch te laten sluiten door middel van een timer of bewegingssensor. Die functies zijn erg handig wanneer u een keer niet thuis bent, maar het wil laten lijken alsof u wel aanwezig bent.

Isolerende rolluiken

Wist u dat rolluiken ook erg handig zijn voor het isoleren van uw huis? In de winter zorgen rolluiken ervoor dat de warmte in huis blijft en in de zomer houden ze de warmte buiten. Kiest u voor een elektrisch rolluik met zonsensor? Dan bent u ervan verzekerd dat uw huis lekker koel blijft op warme dagen. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar het beschermt ook uw huisdieren, planten en zelfs uw interieur tegen uitdroging. Natuurlijk heeft u met zonsensoren, indien gewenst, altijd de optie om de rolluiken weer te openen.

Elektrische rolluiken voor geluidsisolatie

Naast het isolerende effect van elektrische rolluiken, worden ze ook gebruikt als geluidsisolatie. Heeft u een ruimte waar u de akoestiek wilt verbeteren of is geluidsisolatie nodig voor bijvoorbeeld een muziekruimte? Dan zijn elektrische rolluiken een erg handige oplossing om de ruimte snel geluiddempend te maken.

Tips voor het kopen van elektrische rolluiken

Voordat u overgaat tot het kopen van elektrische rolluiken, geven we u de volgende tips mee:

  • Zorg ervoor dat de afmetingen van uw ramen en kozijnen zeer nauwkeurig zijn afgemeten. Precieze afmetingen zijn belangrijk om uw huis zo veilig mogelijk te maken.
  • De meeste rolluiken zijn in iedere RAL-kleur beschikbaar. Zo passen uw elektrische rolluiken altijd perfect bij het uiterlijk van uw pand.
  • Beslis welk type rolluik past bij uw situatie en het doel dat u wilt bereiken.
  • Kies tussen handmatige bediening, een wandschakelaar, een afstandsbediening, een app op uw smartphone of een connectie met uw smart home systeem.

Elektrisch rolluiken kopen?

Voor het kopen van elektrische rolluiken neemt u contact op met Rolluikenfabriek. We helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor uw situatie. Ook voor montage en onderhoud aan uw elektrische rolluiken staan we voor u klaar. Heeft u advies nodig over het type rolluik of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

088 366 7300 Offerte aanvragen