Rolluiken onderhouden is van essentieel belang voor een optimale werking én de levensduur van uw rolluiken. Ook vermindert het de kans op storingen. Kies daarom voor professioneel rolluik onderhoud van onze serviceorganisatie, Doorfix. Onze specialisten komen bij u langs voor het onderhouden van uw rolluiken.

De voordelen van rolluik onderhoud

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Werkzaam in Nederland en België
 • Dé specialist in rolluik onderhoud
 • Onderhoud voor elk merk
 • Ook zonder onderhoudscontract

Meer weten over de voordelen van service door Doorfix? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via het contactformulier.

Vrijwel de meeste storingen aan rolluiken ontstaan door te weinig onderhoud. Dit heeft veel invloed op uw bedrijfsproces. Zo kunt u uw winkel of bedrijfspand bijvoorbeeld niet openen of sluiten. Daarnaast bent u als ondernemer verplicht om uw rolluiken ten minste 1 keer per jaar te laten controleren. Laat uw rolluiken daarom regelmatig onderhouden en profiteer van:

 • Minder tot geen storingen
 • Onverstoorde bedrijfsprocessen
 • Besparing op reparatiekosten
 • Verzorgde uitstraling aan de buitenkant van uw pand
 • U voldoet aan Arbowet

Waarom rolluiken onderhouden?

Storing melden

Heeft u last van een storing aan uw rolluik of deur? Neem dan direct contact met ons op via de storingsservice van Doorfix.

Rolluiken onderhouden met onderhoudscontract

Bij Doorfix kan onderhoud zowel op afroep als op contractbasis plaatsvinden. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat u profiteert van lagere tarieven en voorrang bij storing op niet-contractanten.

Soort onderhoud

Onderhoud op afroepbasis of periodiek met onderhoudscontract.

Reparatie

Belangrijke rolluikonderdelen worden gerevitaliseerd of gerepareerd.

Reinigen

Regelmatig uw rolluiken reinigen om storingen te voorkomen.

24-uurs service

Snelle en voordelige service bij storing of schade aan uw rolluiken.

Rolluik onderhoud in heel Nederland

Doorfix staat altijd in no-time voor uw deur. Onze vakkundige monteurs zijn werkzaam in heel Nederland, zodat er altijd wel een monteur bij u in de buurt is. Naast rolluik onderhoud kunt u bij ons terecht voor:

 • Rolluik reparatie
 • Roldeur onderhoud
 • Bedrijfsdeur onderhoud
 • Overheaddeur onderhoud

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Rolluik reinigen

Rolluiken hebben dag en nacht te maken met allerlei weersinvloeden, zoals regen, wind, storm, warmte of kou. Maar ook andere omgevingsfactoren hebben invloed, zoals bladeren, vocht, zand en roest. Deze factoren tasten de werking van rolluiken aan en verminderen de levensduur. Schakel daarom onze professionals in voor het eenmalig óf periodiek technisch reinigen van uw rolluiken.

Buitenkant reinigen

Zijn uw rolluiken vervuild of beklad? Ook voor het reinigen van de buitenkant van uw rolluiken en roldeuren kunt u terecht bij Doorfix.

Rolluiken zelf schoonmaken

U kunt ervoor kiezen om uw rolluiken zelf te reinigen. Dit is echter een tijdrovende klus. U moet zowel de binnenkant als buitenkant schoonmaken. Hoewel de buitenkant vrij goed te reinigen is, is de binnenkant al een stuk lastiger. Daarnaast dienen de schakelaars ook nagekeken te worden. We adviseren daarom om uw rolluiken altijd te laten nakijken door een professioneel onderhoudsbedrijf.

Bent u benieuwd wat Doorfix voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Arbowetgeving

Wanneer u als bedrijf rolluiken gebruikt, bent u verplicht om aan de eisen van de Arbowet te voldoen. Wanneer uw rolluik niet aan de wettelijke normen voldoet, dan kunt u aansprakelijk worden gesteld wanneer er door calamiteiten letsel ontstaat. Ook wanneer er geen opzet in het spel is. Er is namelijk al sprake van verzuim bij geen of achterstallig onderhoud. Verzekeringsmaatschappijen kunnen in dat geval ervoor kiezen om de schade niet te vergoeden.

Laat uw rolluiken daarom regelmatig onderhouden door Doorfix. Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een keuringsrapport en certificaat waarmee u aantoont dat uw rolluik aan de regelgeving van de Arbo voldoet. Ook wordt uw rolluik voorzien van een herkenbare sticker, waarop alle actuele info over de keuring te vinden is.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen