Nederlandse Rolluikenfabriek

Iets over onszelf

Wie we zijn, hoe wij werken en wat u van ons mag verwachten. Rolluiken is zo’n beetje onze 2e natuur. Dat doen wij al heel lang. Onze vakgroep bestaat al meer dan 150 jaar. Met onze kennis en vakmanschap zit het dus wel goed. Ons uitgangspunt; functionele en fraaie producten voor een messcherpe prijs, snel geleverd en een serviceniveau zoals het hoort.

Hoe wij dat doen?

Eigenlijk heel eenvoudig. De moderne tijd, met internet, deed ons besluiten het bedrijfsmodel aan te passen en forse kostenbesparing te realiseren. Dat merkt ú in de prijs. De kwaliteit blijft hoog. Dat is ook nodig voor producten die veiligheid moet waarborgen.
Lees verder over onze bedrijfsfilosofie

Waar zit die forse kostenbesparing?

Ook heel eenvoudig; na vele jaren met eigen vestigingen door heel Nederland, werken wij nu met in de regio woonachtige eigen medewerkers voor advies en verkoop en lokale montagebedrijven voor montage, onderhoud en storingen. Onze website is nu de toonzaal en zal steeds verder worden geoptimaliseerd voor gemakkelijke communicatie met onze klanten.

Het persoonlijk contact blijft

Nadat uw wensen bij ons bekend zijn, ontvangt u per e-mail snel een offerte. U kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs uit uw regio. Die is altijd in uw regio. Altijd dichtbij.

Heeft u een andere offerte en wilt u een betere? Dan helpen wij. Stuur ons die offerte. U krijgt van ons een betrouwbare analyse en een betere offerte. Dat beloven we. Natuurlijk met behoud van superieure kwaliteit. Wij zullen nooit tornen aan ons kwaliteitsbeleid ten gunste van nóg lagere prijzen. Dat is niet in het belang van onze klanten. U moet op onze producten kunnen vertrouwen.

Werkgebied rolluiken

Prettig zaken doen.

Vertrouwd, in uw eigen regio. Daar krijgt u geen spijt van. Dat garanderen wij.
Offerte aanvragen 088 366 7300