Schuifhekken

Als u op zoek bent naar een beveiligde afsluiting voor uw pand, kiest u voor een schuifhek. Onze schuifhekken van HEXA zijn ideaal voor bedrijfsterreinen, etalages en appartementen. Ondanks de maximale breedte van 15 meter, nemen de hekken weinig ruimte in. Dat is te danken aan de opklapbare onderrail. De schuifhekken van Rolluikenfabriek zijn:

  • Alle RAL-kleuren mogelijk
  • Maximale breedte van 15 meter
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen
  • Ook geschikt voor woningen

Bent u van plan om een schuifhek te kopen, maar wilt u eerst advies? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze deskundigen. Wilt u een prijsindicatie? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Prijzen schuifhekken

Heeft u besloten wat voor soort afsluiting u wilt en wilt u de prijzen weten? Vraag dan een offerte op. De offerte is gratis en vrijblijvend.

Schuifhek HEXA

De schuifhekken van Rolluikenfabriek zijn van de HEXA collectie. De hekken zijn leverbaar in verzinkt staal, de standaard RAL-kleuren en in rvs. De hekken met een enkele vleugel hebben een maximale breedte van 8 meter en de hekken met een dubbele vleugel hebben een maximale breedte van 15 meter. Als u het hek inschuift, houdt u in de breedte 10 tot 20% van de totale breedtemaat over. De schuifhekken hebben allemaal een handbediening.

Inbouwtekening HEXA schaarhek

Beveiliging

De sloten van de schuifhekken zijn gemonteerd aan de hand van een kokerprofiel met een slotmechanisme. Als u kiest voor enkelzijdige schaarhekken, wordt aan de wand een U-profiel aangebracht met een ingebouwde sluitplaat. De slotkoker aan de voorzijde schuift hier vervolgens in bij het sluiten. Daarnaast worden er altijd SKG-veiligheidssloten met euro profielcilinders ingebouwd in de schuifhekken.

Ook geschikt voor woningen

Schuifhekken worden niet alleen in bedrijfspanden toegepast, ze zijn ook geschikt voor woningen. Zo bieden ze bijvoorbeeld in de zomer beveiliging als u uw ramen wilt openzetten. Met de schuifhekken van Rolluikenfabriek.nl bent u verzekerd van de veiligheid van uw woning.

Opmeten van de schaarhekken

Maak gebruik van onze meetservice en zorg ervoor dat uw schuifhek precies past.

Meetservice Rolluikenfabriek.nl

Met de meetservice van Rolluikenfabriek.nl bent u ervan verzekerd dat de afmetingen van uw schuifhek kloppen. Voor slechts € 80,- meten we de gevelopening op. Bestelt u het schuifhek bij ons en laat u het door ons monteren? Dan krijgt u de € 80,- terug! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf opmeten

Naast onze meetservice heeft u de optie om zelf de maten op te geven.

  • Meet de afstand van de muur boven het hek tot de vloer of de vensterbank voor de lengte. Meet op 3 verschillende punten, zodat u zeker weet dat het schuifhek zal passen. Neem altijd de kleinste maat.
  • Voor de breedte doet u bijna hetzelfde. Meet van muur tot muur op 3 verschillende plekken de maat. Neem ook bij de breedte de kleinste maat.

Niet de juiste oplossing?

Zijn de schuifhekken niet de juiste afsluitingsmethode voor u? Neem dan een kijkje bij ons overige aanbod:

Meer weten over ons aanbod?

Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 366 7300 of door ons contactformulier in te vullen. Heeft u al een keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen