Rolluiken prijzen

Tijdens uw zoektocht naar het geschikte rolluik, merkt u al gauw dat er vele factoren meespelen die invloed hebben op de kosten van rolluiken. Voorbeelden zijn de materialen, het merk en de afmetingen. Ook heeft u de optie om het rolluik zelf te monteren of de montage uit handen te geven. Wij geven u graag een beter beeld van de prijs die u betaalt voor uw gewenste rolluik. Bekijk hieronder de handige overzichten voor meer informatie over de prijzen van onze rolluiken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Wilt u een specifieke prijs opvragen? Stel zelf uw rolluik samen of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze configurator.

Indicatie kosten rolluiken

Hieronder vindt u twee prijstabellen met indicatieve prijzen voor een handbediende en elektrisch rolluik van ons huismerk. Voor een specifiekere prijsindicatie neemt u contact met ons op of stelt u direct uw rolluik samen in onze configurator.

 

Tarieven Alutech AR40 – handbediende bandopwinder

Indicatie Hoogte 1000 mm Hoogte 1500 mm Hoogte 2000 mm Hoogte 2500 mm Hoogte 3000 mm
Breedte 1000 mm €183 €222 €276 €310 €348
Breedte 1500 mm €229 €283 €356 €407 €460
Breedte 2000 mm €276 €342 €438 €499 €567
Breedte 2500 mm €324 €406 €516 €594 €674
Breedte 3000 mm €364 €466 €596 €677 €779

Tarieven Alutech AR40 – elektrisch bediend met draaischakelaar

Indicatie Hoogte 1000 mm Hoogte 1500 mm Hoogte 2000 mm Hoogte 2500 mm Hoogte 3000 mm
Breedte 1000 mm €266 €305 €360 €394 €431
Breedte 1500 mm €312 €366 €440 €491 €543
Breedte 2000 mm €360 €426 €521 €582 €650
Breedte 2500 mm €407 €489 €599 €678 €757
Breedte 3000 mm €448 €550 €679 €761 €863
Twee lange rode rolluiken op de ramen van een woningTwee lange rode rolluiken op de ramen van een woning
Twee groene rolluiken op de ramen van de eerste verdieping van een woningTwee groene rolluiken op de ramen van de eerste verdieping van een woning

Waaruit zijn de rolluik prijzen opgebouwd?

 

Het type rolluik

De prijs die u betaalt voor een rolluik is mede afhankelijk

van het type rolluik, roldeur of rolhek dat u kiest.

Montage

Geeft u de montage van uw gloednieuwe rolluiken graag uit handen?

Dan wordt ook dit meegenomen in de uiteindelijkerolluiken prijs.

Het merk

Ook het merk heeft invloed op de prijs. Bij een aantal rolluiken in ons assortiment, zoals bij onze woning rolluiken, kunt u kiezen uit ons huismerk en het wereldwijd bekende merk HEROAL.

Kleur, materiaal en overige opties

De eigenschappen van uw rolluiken, zoals de kleur, het materiaal en overige opties spelen ook mee in de definitieve rolluik kosten. Dankzij onze configurator. ziet u per onderdeel precies wat het kost.

Uw rolluik laten monteren: wat kost dat?

 

Maak gebruik van onze montageservice en laat de montage over aan onze gespecialiseerde vakmensen. Zo bent u altijd verzekerd van een correcte opmeting. Profiteer hierbij van onze tijdelijke meetservice actie: wanneer u de montage door onze vakmensen laat doen, is het opmeten tijdelijk in de montageprijs inbegrepen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u de montage door ons wilt laten uitvoeren. Profiteer van onze aantrekkelijke montagetarieven. Hier vindt u een richtprijs voor het laten monteren van rolluiken. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Uw rolluik zelf monteren

Monteert u liever zelf? Dat kan! Onze rolluiken zijn uitermate geschikt voor zelfmontage. Tijdens het bestellen geeft u aan of u uw rolluik zelf wilt opmeten of door onze vakmensen wilt laten meten. Hier vindt u ook handige meetinstructies.

Rolluik kosten inclusief montage

De kosten van rolluiken laten plaatsen beginnen bij ongeveer € 200,- voor het eerste rolluik op de begane grond. Er gelden speciale toeslagen voor dakkapellen, verdiepingen, het monteren van vensterbankprofielen en garagedeuren.

Opmeettarieven

Bij Rolluikenfabriek bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. Wilt u genieten van extra comfort? Maak dan gebruik van onze tijdelijke meetservice actie. Geeft u bij de bestelling aan dat de montage door onze vakmensen gedaan moet worden, dan is het opmeten tijdelijk in de montageprijs inbegrepen. Bij het bestellen van uw rolluik hoeft de invoer van de afmetingen dus niet perfect te zijn. Voordat het rolluik in productie gaat, komen wij immers eerst bij u inmeten. Zo worden de afmetingen correct opgenomen en loopt u geen risico.

Wilt u liever laten opmeten vóórdat u bestelt? Dat is ook mogelijk. U betaalt dan € 80,- ongeacht het aantal rolluiken. Bestelt u uiteindelijk de rolluiken en laat u de montage door ons verzorgen, dan ontvangt u ook de volledige € 80,- terug. Dan heeft het vooraf inmeten u dus niets gekost.

Gratis vooraf beoordeling

We bieden kosteloos een vooraf beoordeling aan. Stuur ons foto’s of een tekening toe van de geveldelen waar u het rolluik wenst, het liefst met afmetingen. Deze foto’s kunt u naar ons sturen via het contactformulier. Telefonisch of per e-mail overleggen we dan de mogelijkheden met u. Daarna kunt u alsnog besluiten of u gebruik wilt maken van onze meetservice.

Rolluik prijs opvragen

ent u geïnteresseerd in de specifieke rolluiken prijzen? Stel gemakkelijk en snel uw eigen rolluiken samen in onze configurator. Of vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen