De Nederlandse Rolluikenfabriek heeft een professionele klantenservice om u te ondersteunen bij rolluiken, roldeuren en andere afsluitoplossingen voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een vraag voor ons? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier.

Levertijd

De geschatte levertijd van rolluiken is 3 weken. Gedurende de zomer kan de levertijd oplopen tot 5 weken, dus houdt hier rekening mee met bestellen.

Montage

Bij montage door Rolluikenfabriek.nl worden uw woning rolluiken zonder extra kosten door ons opgemeten. Geef in het bestelproces aan dat u de montage wilt laten uitvoeren.

Onderhoud

Rolluiken onderhouden is van essentieel belang voor een optimale werking én de levensduur van uw rolluiken. Ook vermindert het de kans op storingen.

Storing melden

Rolluikenfabriek.nl geeft op al haar producten een onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en constructiefouten. Mocht er toch een storing optreden, dan zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om u van dienst te zijn.

Ook als u geen klant bent, zijn wij graag bereid u te helpen met het oplossen van een storing het repareren en onderhouden van uw rolluik, bedrijfsdeur, branddeur of brandscherm. Storingen, reparatie en onderhoud wordt uitgevoerd door Doorfix Europe, een 100% dochteronderneming van de Nederlandse Rolluikenfabriek.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen