Soorten rolluiken

Bents u op zoek naar rolluiken voor uw woning? Bij Rolluikenfabriek vindt u een groot aanbod in mooie rolluiken van de hoogste kwaliteit. Ze zijn multifunctioneel en onder andere inzetbaar voor zonwering, isolatie voor warmte en kou, inbraakbeveiliging, bescherming tegen vandalisme, geluidsisolatie en bescherming tegen zware weersomstandig. Sommige soorten zijn zelfs bruikbaar als garagedeur. Wilt u meer weten over onze rolluiken voor woningen? Neem dan contact met ons op. Bij Rolluikenfabriek geniet u altijd van de veel voordelen:

 • Productie, plaatsing en onderhoud door Rolluikenfabriek
 • Plaatsing door uzelf of een van onze monteurs
 • Kies een standaardafmeting of ontwerp uw eigen rolluiken op maat
 • Veel topmerken in het assortiment
 • Plan een adviesgesprek in met een van onze adviseurs of vraag een offerte aan

Bestel gemakkelijk en snel door uw rolluik zelf samen te stellen in onze configurator. Bent u op zoek naar een rolluik voor uw bedrijfspand of winkel? Bekijk dan de mogelijkheden voor zakelijke rolluiken.

Soorten rolluiken
Producten in deze categorie
Previous product
Next product

HEROAL of huismerk rolluiken

We bieden in ons aanbod ons eigen huismerk rolluiken aan, maar ook de rolluiken van het Duitse topmerk Heroal.

Ons huismerk RLF

Ons huismerk rolluik beschermt uw woning tegen inbrekers en vandalisme en is tegelijk een prima zonwering. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter juist binnen. Daarnaast zijn onze rolluiken ook zeer geschikt tegen geluidsoverlast, ongewenste inkijk en lichtwering. En wat te denken van energiebesparing. Kortom: ons huismerk rolluik verhoogt uw wooncomfort, privacy en veiligheid.

 • Ruime kleurkeuze
 • Lage prijzen
 • Ook als garagedeur mogelijk

Heroal rolluiken

Rolluikenfabriek voert, naast het huismerk RLF ook het wereldbekende Duitse merk Heroal, bekend om extreem hoge kwaliteit. Heroal rolluiken bevinden zich in de hoogste kwaliteit/prijs klasse. Heroal rolluiken zijn vervaardigd uit de beste materialen en worden multifunctioneel toegepast in zowel de woningmarkt als de zakelijke markt.

 • Hoogste kwaliteit
 • Robuust en weerbestendig
 • Alle RAL-kleuren mogelijk

Rolluiken prijzen

Wat kost een rolluik? Tijdens uw zoektocht naar het geschikte rolluik, merkt u al gauw dat er vele factoren meespelen die invloed hebben op de prijs. Voorbeelden zijn de materialen, het merk en de afmetingen. Ook heeft u de optie om het rolluik zelf te monteren of de montage uit handen te geven. Wij geven u graag een beter beeld van de prijs die u betaalt voor uw gewenste rolluik. Bekijk hieronder de handige overzichten voor een indicatie over de prijzen van onze rolluiken.

Wilt u een specifieke prijs opvragen? Stel uw rolluik samen, bestel deze direct of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zelf rolluiken inmeten

Onze monteurs helpen u graag met het opmeten en monteren van uw rolluiken, maar u kunt er ook voor kiezen het zelf in te meten. We geven u hieronder een korte uitleg om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen.

Montage tussen de muur

Wanneer u het rolluik tussen de muur wilt monteren, dan meet u op 3 verschillende plekken de dagmaat op: boven, in het midden en onder. U meet hierbij de breedte van muur tot muur, aan de binnenzijde van de gevelopening. Om de hoogte te bepalen meet u ook op 3 plekken: links, midden en rechts. Dit doet u binnen de gevelopening, van de bovenrand van de muur tot de vensterbank. Zit er een klein verschil in de afmetingen? Neem dan de kleinste maat. Bij montage tussen de muur heeft u hoekgeleiders nodig.

Montage op de muur

Wilt u het rolluik op de muur monteren? Dan meet u de dagmaat ook op 3 punten: boven, in het midden en onder. Dit is de afstand binnen de gevelopening, van muur tot muur. De hoogte van het rolluik meet u tussen de bovenrand van de muur en de vensterbank, aan de linker- en rechterkant en in het midden. Kies ook hier voor de kortste afmeting. Controleer of er voldoende ruimte boven de gevelopening zit, zodat het raam naar buiten kan openen wanneer het rolluik is gemonteerd. Bij montage op de muur heeft u vlakke zijgeleiders nodig.

Meer informatie over rolluiken voor uw woning?

Wilt u meer informatie over onze rolluiken voor woningen, of heeft u hulp nodig met het inmeten en monteren? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. Ook voor uitgebreid en professioneel advies staan we voor u klaar. Onze monteurs komen graag bij u langs om u te helpen met het vinden van de perfecte rolluiken voor uw woning. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Of stel direct uw eigen rolluik samen in onze configurator.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen