Rolluiken van Rolluikenfabriek.nl

De rolluiken van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om de combinatie van eenvoud en degelijkheid. Het leveringsprogramma bevat meer dan 200 verschillende uitvoeringen. Onze rolluiken worden beschreven als functioneel, fraai en kwalitatief aan de top. Overal in Europa en zelfs daarbuiten te zien. Dat zegt toch wel iets over de kwaliteit van onze producten!

Offerte aanvragen 088 366 7300

Waar worden rolluiken voor gebruikt?

Overal waar een gevel of wandopening afgesloten of beveiligd moet worden kan een rolluik of roldeur worden toegepast. Ook voor technische installaties, containers, schakelkasten, en andere toepassingen bevat ons leveringsprogramma meerdere typen geschikte rolluiken.

Ook voor woningen in vele slanke en fraai gekleurde uitvoeringen, zowel handbediend als elektrisch leverbaar. Tegen kou, warmte, zon(licht) en natuurlijk tegen inbrekers. Op maat gemaakt dus altijd perfect passend.

Rolluiken zijn van staal of aluminium vervaardigd. Voor woningen in fraai gekleurd aluminium en in meerdere profielvormen verkrijgbaar. Zakelijke rolluiken zijn optioneel leverbaar met doorkijk of ventilatieopeningen. Tevens kunt u kiezen uit handmatige of elektrische aandrijving en met een keur aan schakeltechnieken en slotconstructies.

Diverse winkel en pand rolluiken

Blinde rolluik

Blinde rolluiken

Meer informatie

Perfo rolluiken

Perfo rolluiken

Meer informatie

Doorzichtige rolluik

Doorzichtige rolluiken

Meer informatie

Isolerende rolluik

Isolerende rolluiken

Meer informatie

Verschillende type rolluiken

  • Inbraak beveiliging
  • Industriedeur
  • Roldeur
  • Brandvertraging
  • Etalagebeveiliging
  • Winkelrolluiken
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Compartimentering
  • Scheiding van ruimten

Gratis advies

De adviseurs van Rolluikenfabriek.nl helpen u gratis met het maken van de juiste keus om zodoende een rolluik te kiezen dat volledig voldoet aan uw behoefte. De adviseur voor zakelijke rolluiken komt u kosteloos en vrijblijvend bezoeken om ter plaatse de mogelijkheden te beoordelen. Wanneer u zaken doet met Rolluikenfabriek.nl, bent u verzekerd van een goede aankoop, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste keuze m.b.t. het type rolluiken.

Offerte aanvragen 088 366 7300