Zakelijke rolluiken

De rolluiken van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om de combinatie van eenvoud en degelijkheid. Het leveringsprogramma bevat meer dan 200 verschillende uitvoeringen. Onze rolluiken worden beschreven als functioneel, fraai en kwalitatief aan de top. Overal in Europa en zelfs daarbuiten te zien. Dat zegt toch wel iets over de kwaliteit van onze producten!

Zakelijke rolluiken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waar worden rolluiken voor gebruikt?

Overal waar een gevel of wandopening afgesloten of beveiligd moet worden kan een rolluik of roldeur worden toegepast. Ook voor technische installaties, containers, schakelkasten, en andere toepassingen bevat ons leveringsprogramma meerdere typen geschikte rolluiken.

Ook voor woningen in vele slanke en fraai gekleurde uitvoeringen, zowel handbediend als elektrisch leverbaar. Tegen kou, warmte, zon(licht) en natuurlijk tegen inbrekers. Op maat gemaakt dus altijd perfect passend.

Rolluiken zijn van staal of aluminium vervaardigd. Voor woningen in fraai gekleurd aluminium en in meerdere profielvormen verkrijgbaar. Zakelijke rolluiken zijn optioneel leverbaar met doorkijk of ventilatieopeningen. Tevens kunt u kiezen uit handmatige of elektrische aandrijving en met een keur aan schakeltechnieken en slotconstructies.

Gratis advies

De adviseurs van Rolluikenfabriek.nl helpen u gratis met het maken van de juiste keus om zodoende een rolluik te kiezen dat volledig voldoet aan uw behoefte. De adviseur voor zakelijke rolluiken komt u kosteloos en vrijblijvend bezoeken om ter plaatse de mogelijkheden te beoordelen. Wanneer u zaken doet met Rolluikenfabriek.nl, bent u verzekerd van een goede aankoop, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste keuze m.b.t. het type rolluiken.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen