Rolhek Argus 118

De rolhekken type ARGUS 108 en 118 behoren tot de trots van Rolluikenfabriek.nl. Het zijn waarschijnlijk het beste rolhekken ter wereld! Zij worden wereldwijd toegepast voor de meest risicovolle functionaliteit. Ook juweliers, politiebureaus, ambassades en defensie gebruiken dit type rolhek. Het hier afgebeelde type 118 bevat een extra platstrip horizontaal door het midden van de opening. Dit maakt het rolhek nóg veiliger tegen pogingen om er iets doorheen weg te nemen. Ook wordt het rolhek daardoor aanzienlijk stabieler er geschikter om in nóg grotere afmeting toe te passen.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Rolhek Argus 118