Transparante rolluik Hera O

Het transparante rolluik Hera O van Rolluikenfabriek.nl is een uniek doorzichtig rolluik dat is samengesteld uit speciaal glasheldere kraswerende schalmen, in de vorm van een baksteen. De schalmen zijn slagvast polycarbonaat met een kraswerende toplaag die bovendien ultraviolet licht filtert. De schalmen zijn met aluminium buizen aan elkaar geregen.

Aan de uiteinden zijn kunststof proppen aangebracht die tevens het soepel bewegen door de zijgeleiding bevorderd. Het rolluik vormt een solide afsluiting, fraai van uiterlijk met uitstekend doorzicht. Door de unieke constructie en samenstelling van het rolluik is het mogelijk bij schade, uitsluitend de beschadigde schalmen te vervangen. Dit unieke systeem wordt wereldwijd toegepast en heeft in een aantal landen meerdere architectuurprijzen gewonnen.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Transparante rolluik Hera O