Transparante rolluik Hera R

De Hera R is een van de top producten uit het assortiment van Rolluikenfabriek.nl voor beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Het is de ultieme combinatie van hoogwaardige bescherming, buitengewoon fraaie eigentijdse vormgeving en optimaal doorzicht. Etalages blijven prachtig zichtbaar terwijl de beveiliging volop aanwezig is.

De basis voor dit topproduct is de gecombineerde samenstelling van glashelder slagvast polycarbonaat (250x sterker dan staal!) en solide massieve aluminium frames waarin de glasheldere polycarbonaat platen opgesloten zit. De polycarbonaatplaten zijn zelfs bestand tegen mokerslagen!

De glasheldere platen zijn bovendien leverbaar in extra kraswerende uitvoering waardoor de helderheid nóg langer gegarandeerd kan worden. Aan de onderzijde van het rollende pantser wordt standaard een blind paneel als schop- en spatzone aangebracht, tenzij dat niet wordt gewenst. Standaard worden de aluminium ribben van het rollende pantser geleverd in blank geanodiseerd aluminium.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Transparante rolluik Hera R