Heroal RS-37 SL Rolluik

OVER HEROAL RS-37 SL

Het buitengewoon harde materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van het Heroal RS-37 SL rolluik zorgt ervoor dat de lamellen ongeëvenaard sterk en stabiel zijn. In combinatie met het speciale schuimmengsel voldoet dit rolluik aan de eisen van windweerstandsklasse 4. Ook voldoet de Heroal RS-37 SL aan de richtlijn TR 111 (inbraakbeveiliging) van het Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz (Duitse organisatie voor rolluiken en zonwering).

VOORDELEN HEROAL RS-37 SL

Door dit inbraakwerende rolluik bijvoorbeeld voor de ramen van uw slaapkamer te laten installeren, zorgt u niet alleen voor een betere inbraakbeveiliging, maar profiteert u ook van andere voordelen: optimale zonwering, meer privacy, verhoogd werk- en wooncomfort en betere warmte-isolatie.

EIGENSCHAPPEN

  • Verfijnd profieluiterlijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Stille motor
  • Verbetering van de totale U-waarde met max. 42% (warmte-isolatie)
  • Extreem weersbestendig (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • Volledig waterdicht

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-37 SL rolluik 2800 mm 2770 mm 7,756 m2 37 mm 9 mm 5,9 kg

 

VERGELIJK ALLE OPTIES IN DE ONLINE CONFIGURATOR

Bij Rolluikenfabriek heeft u in de online configurator de mogelijkheid om helemaal zelf uw gewenste rolluik samen te stellen. Als u alle stappen heeft doorgelopen en het perfecte rolluik is samengesteld, ziet u direct de prijs. Plaatst hem vervolgens in de winkelwagen en bestel uw rolluik.

 

VAKKUNDIGE MEET- EN MONTAGESERVICE

Wilt u het inmeten van de rolluiken en de montage aan onze professionals overlaten? Geef dit dan aan in de configurator. Onze vakmannen komen langs wanneer het u uitkomt. We nemen hiervoor contact met u op.

 

Wilt u de rolluiken graag zelf installeren en afstellen? Lees de instructies:

ONS AANBOD HEROAL EN HUISMERK ROLLUIKEN

Is het Heroal RS-37 SL rolluik niet precies waar u naar op zoek bent? We leveren bij Rolluikenfabriek gelukkig nog veel meer rolluiken van Heroal op maat:

Wilt u hoge kwaliteit rolluiken voor uw ramen en deuren hebben, maar minder betalen? Bekijk dan de diverse rolluiken van ons huismerk:

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen