Heroal RS-37 rolluik

 
 
 

OVER HEROAL RS-37

Het Heroal RS-37 rolluik is voornamelijk een woningrolluik en heeft een kleine oproldiameter (Ø 163 mm bij een pantserhoogte van 250 cm). Hij kan strak worden opgerold en beschikt over de fijnste lamellen van alle Heroal rolluiken. De profieldikte van de Heroal RS-37 is slechts 8 mm. Dit type rolluik is daarom zeer geschikt voor situaties waar alleen een klein formaat kast past.

Alle Heroal rolluiken uit ons assortiment verhogen uw wooncomfort, dit geldt dus ook voor de Heroal RS-37. Daarnaast staan ze garant voor optimale privacy en geven ze u een veilig gevoel. De RS-37 is onder andere gemaakt van het beste aluminium, is enorm duurzaam en bevindt zich in de hoogste kwaliteit/prijs klasse.

VOORDELEN HEROAL RS-37

De montage van een Heroal rolluik voor uw ramen levert naast wooncomfort, veiligheid en privacy nog veel meer voordelen op. Zo biedt de RS-37 geweldige zon- en lichtwering en bespaart u dankzij de isolerende werking (U-waarde met maximaal 42%) jaarlijks aanzienlijk op uw energierekening.

EIGENSCHAPPEN

  • Modern ontwerp
  • Stil in gebruik
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Weinig plaatsingsruimte nodig
  • Goed bestand tegen regen en wind
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • 100% waterdicht systeem

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-37 rolluik 1500 mm 1500 mm 2,25 m2 37 mm 8 mm 3,5 kg

 

STEL ONLINE UW HEROAL RS-37 ROLLUIK SAMEN

In de online configurator van Rolluikenfabriek stelt u heel makkelijk en op uw eigen tempo het ideale Heroal RS-37 rolluik samen. Het is niet nodig om eerst een offerte aan te vragen. Na de configuratie ziet u direct de prijs van uw bestelling en kunt u het rolluik indien gewenst meteen in uw winkelwagen plaatsen en kopen.

MEET- EN MONTAGESERVICE

Als u uw rolluik wilt laten opmeten door een ervaren professional, dan kunt u gebruikmaken van onze meetservice. U kunt dit heel eenvoudig aangeven in de configurator. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over een foutieve inmeting of een verkeerde invoering van de maten in de configurator.

Voordat we uw rolluik in productie nemen, komen we langs op een datum en tijdstip wanneer het u uitkomt en meten we uw Heroal RS-37 rolluik in. Meer informatie over onze meetservice en montageservice? Klik op de button!

 

Als u toch liever alles zelf wilt inmeten, dan vindt u hieronder een aantal handige documenten met instructies:

ROLLUIKEN DIE U MISSCHIEN OOK INTERESSANT VINDT

Weet u nog niet zeker of dit het rolluik is waar u naar op zoek bent? Bij Rolluikenfabriek hebben we naast het Heroal RS-37 rolluik nog de volgende rolluiken van Heroal in ons aanbod:

Passen de Heroal rolluiken niet in uw budget of zijn ze gewoonweg niet de soort rolluiken die u zoekt, dan hebben we ook nog onze huismerk rolluiken:

Bekijk uw opties in de configurator en stel uw eigen rolluik online samen. Komt u er zelf niet uit, vraag ons dan om hulp door te bellen naar 088 366 7300, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. We staan voor u klaar en schieten u waar nodig zo snel mogelijk te hulp!

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Heroal RS-37 rolluik