Heroal RS-32 rolluik

OVER HEROAL RS-32

Het Heroal RS-32 rolluik is ontzettend sterk en heel goed bestand tegen alle weersomstandigheden vanwege zijn geringe dekhoogte van 32 mm en profieldikte van 8,5 mm. Hij voldoet aan de hoge eisen van de windweerstandklasse 3. De robuuste lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het complete RS-32 rolluik van Heroal licht in gewicht is (4,8 kg per m2).

VOORDELEN HEROAL RS-32

De Heroal RS-32 rolluiken zijn zeer goed bestand tegen harde wind en regen. Laat het rolluik installeren en profiteer van meerdere voordelen, zoals: een verhoogd leef- en werkcomfort, meer privacy en een veiliger gevoel. Met deze rolluiken voor uw ramen houdt u de warmte en het licht van de zon ook heel goed tegen. Een Heroal RS-32 rolluik dat volledig dicht zit, verdonkert uw hele (slaap)kamer, houdt uw woning in de zomer koel en in de winter warm(er).

EIGENSCHAPPEN

  • Veel designopties
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Stil in gebruik
  • Isolerende werking (U-waarde met maximaal 42%)
  • Goed bestand tegen alle weersomstandigheden (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • 100% waterdicht systeem

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-32 rolluik 2500 mm 2490 mm 6,225 m2 32 mm 8,5 mm 4,8 kg

 

HEROAL RS-32 ROLLUIK ZELF SAMENSTELLEN? GEBRUIK ONZE CONFIGURATOR

Wilt u weten welk rolluikdesign perfect bij het exterieur van uw woning past? Kom erachter door gebruik te maken van onze configurator. Hiermee stelt u in no time uw unieke Heroal RS-32 samen en ziet u direct hoeveel het rolluik u zal kosten. Daarna kunt u meteen uw bestelling plaatsen. Het kopen van rolluiken is bij geen enkel andere partij zo makkelijk als bij ons. Doe er uw voordeel mee!


MEET- EN MONTAGESERVICE

We bieden u bij Rolluikenfabriek een professionele meetservice en montageservice aan. Op die manier kunnen we u perfect van dienst zijn en weet u zeker dat uw Heroal RS-32 rolluik de juiste afmetingen krijgt en vakkundig aan de muur wordt bevestigd. Wilt u gebruikmaken van deze services? Geef dit dan aan in de configurator.

 

Wilt u zelf de rolluiken monteren en afstellen? Lees dan de onderstaande handleidingen:

Bekijk ook de overige rolluiken van Heroal en ons huismerk

Toch op zoek naar een ander rolluik? Bekijk welke rolluiken van Heroal we nog meer aanbieden:

Niet geïnteresseerd in het Heroal aanbod? We hebben ook hoge kwaliteit rolluiken van ons eigen huismerk:

Wilt u de prijzen vergelijken en verschillende designs testen voordat u een aankoop doet? Maak dan optimaal gebruik van de configurator en stel uw ideale rolluik samen. Heeft u nog een vraag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, 088 366 7300 of info@rolluikenfabriek.nl.

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen