Heroal RS-54 Rolluik

OVER HEROAL RS-54

Het Heroal RS-54 rolluik is speciaal ontwikkeld om garages, fietsenstallingen, schuren en bergruimtes goed af te sluiten en beter te beveiligen. Met dit garagerolluik houdt u ongewenste bezoekers buiten en staan al uw waardevolle spullen veilig. Hij is voorzien van lamellen met een dikker profiel (13,5 mm) die ook hoger zijn (54 mm) dan de lamellen van normale woningrolluiken.

Dankzij de perfecte vorm van de lamellen heeft het Heroal RS-54 rolluik een geringe oproldiameter (210 mm bij een pantserhoogte van 2.800 mm). Hierdoor kan de lamel ook worden ingezet in conventionele voorbouwrolluiksystemen met kleine kastformaten.

VOORDELEN HEROAL RS-54

Door een Heroal RS-54 rolluik voor uw garage, bergruimte of fietsenstalling te laten installeren, profiteert u meerdere voordelen: 1) een veiliger gevoel, 2) meer privacy, 3) optimale zonwering en 4) een aanzienlijke besparing op uw energiekosten op jaarbasis dankzij de isolerende werking (mogelijke verbetering van de U-waarde met maximaal 41%).

EIGENSCHAPPEN

  • Modern uiterlijk
  • Stille motor
  • Beschikbaar in allerlei kleuren
  • Inbraakwerend
  • Bestand tegen zware weersomstandigheden (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • Compleet waterdicht systeem

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-54 rolluik 2800 mm 2770 mm 7,756 m2 54 mm 13,5 mm 4,2 kg

 

GEBRUIK DE CONFIGURATOR OM UW EIGEN HEROAL RS-54 ROLLUIK SAMEN TE STELLEN

Precies weten hoeveel een op maat gemaakt Heroal RS-54 rolluik u zal kosten? Stel heel eenvoudig in de online configurator van Rolluikenfabriek uw gewenste rolluik samen en bekijk de prijs. U weet binnen enkele stappen waar u aan toe bent en kunt hem – als u wilt – direct in uw winkelwagen plaatsen en bestellen.

 

PROFESSIONELE MEET- EN MONTAGESERVICE

Als u verzekerd wilt zijn van een goede inmeting en montage, kunt u dit het beste overlaten aan de professionals van Rolluikenfabriek. U hoeft zich op deze manier ook geen zorgen te maken over een verkeerde invoering van de maten in de configurator. Gebruikmaken van onze diensten? Geef het aan in de configurator.

 

Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u geld besparen op de montage? Kies er dan voor om het zelf te doen. Hieronder vindt u een aantal handige instructies:

ROLLUIKENFABRIEK BIEDT U OOK DE VOLGENDE PRODUCTEN

Wilt u een Heroal rolluik kopen, maar is de RS-54 toch niet precies waar u naar op zoek bent? Bij Rolluikenfabriek hebben we nog veel meer rolluiken van Heroal in ons aanbod opgenomen:

Wilt u hoge kwaliteit rolluiken voor uw ramen en deuren hebben, maar minder betalen? Bekijk dan de diverse rolluiken van ons huismerk:

Over Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor veiligheid, isolatie en brandwering. Vanuit onze expertise in de branche zorgen we ervoor dat we invloed houden op de kosten, kwaliteit en leversnelheid van onze producten. We maken uitsluitend gebruik van de best beschikbare materialen, om zo de hoge kwaliteit van onze rolluiken te waarborgen. Daarnaast geven we u graag advies over de beste optie voor uw woning of pand. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze producten, maar ook voor montage en onderhoud.

Contact opnemen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben voor u qua rolluiken? Via onze configurator kunt u direct uw eigen rolluik samenstellen en bestellen. Wilt u een passende oplossing voor uw bedrijfspand of winkel, zoals een roldeur, transparante rolluik of schaarhek? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies of een vrijblijvende offerte.

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen